Egyéb kategória

Éljenek a férfiak! Dolgok, amiket nőként megtanulhatunk tőlük

Lássuk be, szeretjük kritizálni a férfiakat, és bizonygatni, hogy nélkülük is tökéletesen jól érezzük, jól érezhetjük magunkat. Ez minden bizonnyal így is van, de azért tegyük a kezünket a szívünkre, és mondjuk ki: rengeteget tanultunk vagy tanulhatunk tőlük. Vagyis mégis szükségünk lehet rájuk, amiért köszönjük, hogy az életünk részei.

vous - 2018.02.19.
Éljenek a férfiak! Dolgok, amiket nőként megtanulhatunk tőlük

1. Egyszerűen kimondják azt, amire gondolnak

Merthogy nőként sokszor igyekszünk tapintatosak lenni, rávezetni a másikat arra, amit szeretnénk, amit gondolunk, de nem mondjuk ki a lényeget, nem mondjuk ki konkrétan azt, hogy mi a bajunk. („Semmi.”) Ezzel szemben a férfiak többsége nem kertel, ami a szívükön, az a szájukon. Egyszerűen és egyértelműen kifejezik, mit akarnak.

Forrás:
Unsplash

2. Gyorsabban túllépnek a fájdalmukon

A tapasztalatok szerint a férfiak nem ülnek otthon és sírnak, vagy beszélnek ugyanarról a szakításról, heteken keresztül elemezgetve minden egyes szót és mondatot, hogy vajon hol rontották el, mit kellett volna másképp csinálni. Náluk is megvan a gyászidőszak, csak valahogy rövidebb, és másképp élik meg: találkoznak a barátaikkal, és élvezik az életet.

A cikk folytatásáért irány a Ridikül oldalára

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.