Egyéb kategória

Éljenek a férfiak! Dolgok, amiket nőként megtanulhatunk tőlük

Lássuk be, szeretjük kritizálni a férfiakat, és bizonygatni, hogy nélkülük is tökéletesen jól érezzük, jól érezhetjük magunkat. Ez minden bizonnyal így is van, de azért tegyük a kezünket a szívünkre, és mondjuk ki: rengeteget tanultunk vagy tanulhatunk tőlük. Vagyis mégis szükségünk lehet rájuk, amiért köszönjük, hogy az életünk részei.

vous - 2018.02.19.
Éljenek a férfiak! Dolgok, amiket nőként megtanulhatunk tőlük

1. Egyszerűen kimondják azt, amire gondolnak

Merthogy nőként sokszor igyekszünk tapintatosak lenni, rávezetni a másikat arra, amit szeretnénk, amit gondolunk, de nem mondjuk ki a lényeget, nem mondjuk ki konkrétan azt, hogy mi a bajunk. („Semmi.”) Ezzel szemben a férfiak többsége nem kertel, ami a szívükön, az a szájukon. Egyszerűen és egyértelműen kifejezik, mit akarnak.

Forrás:
Unsplash

2. Gyorsabban túllépnek a fájdalmukon

A tapasztalatok szerint a férfiak nem ülnek otthon és sírnak, vagy beszélnek ugyanarról a szakításról, heteken keresztül elemezgetve minden egyes szót és mondatot, hogy vajon hol rontották el, mit kellett volna másképp csinálni. Náluk is megvan a gyászidőszak, csak valahogy rövidebb, és másképp élik meg: találkoznak a barátaikkal, és élvezik az életet.

A cikk folytatásáért irány a Ridikül oldalára

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.