Egyéb kategória

Férfira vágyom, nem egy törpére – Ez a baj az alacsony férfiakkal

Van az a mondás, hogy nem a méret a lényeg, ha viszont egy pasi magasságáról van szó, nálam igenis számít, hogy mennyi az annyi, mert hosszú távon nem egy pónin szeretnék lovagolni - írja olvasónk levelében. Olvasói levél következik.

vous - 2022.03.19.
Férfira vágyom, nem egy törpére – Ez a baj az alacsony férfiakkal

Mondhat bárki bármit, de én a magas férfiakat szeretem. Valószínűleg most minden kisnövésű felszisszen, és egyként kántálja, hogy mekkora felszínes liba vagyok, pedig én próbálkoztam. Többször is jártam már velem egy magasságú pasikkal, vagy néhány centivel alacsonyabbakkal, és valahogy sosem volt az igazi…

Objektum doboz

Az én 168 centimmel nem számítok égimeszelőnek a lányok körében, így nem is kell brutálisan magasnak lennie egy pasinak, hogy bejöjjön nekem, de ha csak igen kevés a kettőnk közti különbség, egyszerűen az nem működik. Több okból kifolyólag.

Magassarkú dilemma

Talán mindenkinek ez ugrik be elsőnek, és igaza is van! Én magam is nagyon szeretem ezeket a cipőket, de egyszerűen tiltólistára kerülnek, ha a pasi nagyon alacsony. Nemcsak a látvány miatt lenne furcsa, hanem azért is, mert ilyenkor a legtöbb pasi kevésbé érzi férfiasnak magát, és ez meg is látszik a viselkedésükön.

Segítségnyújtás

A klasszikus jelenet, amikor a felső polcról nem érsz el valamit, és akkor megjelenik a hős lovag, aki egy szempillantás alatt leveszi neked – elbűvölő. Most pedig képzeld el, ahogy fel-le ugrál életed párja, aki végül nagy sóhajok közepette hoz egy széket, hogy megszerezze a hőn áhított tárgyat. Egymásra néztek és tudjátok, ezt jobb, ha a másik fél nem látja…

Kufircolás

Nem a klasszikus felállásban, ott általában azért minden rendben szokott lenni. Azonban, amikor egy kicsit elvadulnak a dolgok egy átmulatott éjszaka után, és egymásnak estek, amint hazaértek, ezt nem mindenhol tehetitek meg. Ugyanis, ha rádob az asztalra, a mosógépre vagy az előszobában lévő komódra, nem biztos, hogy feléri, amit fel kell érnie, és akkor az erőlködés azonnal megöli a hangulatot…

Biztonságérzet hiánya

Hacsak a pasi nem egy mini Jackie Chan, akkor ez az érzés időről-időre visszaköszön benned. Nemcsak magad miatt aggódsz éjszaka hazafelé egy gyanús úton, hanem miatta is, hiszen ha két melák útonálló megtámadna titeket, nem győzhetnétek, és ezt ő is jól tudja. Habár igyekeznek keménynek és erősnek tűnni, a magasság is számít, ha az erőviszonyokat nézzük. Emiatt sokszor kerülhetik a konfrontációt idegenekkel, még akkor is, ha a becsületed megvédése a tét.

Objektum doboz

Biztosra veszem, hogy vannak olyan lányok, akiknek mindez nem számít, és boldogan élik az életüket a választott minyonjaikkal, de ez nem én vagyok. Ha pedig a pasik válogathatnak, hogy nagy mellűt, szőkét, formásat, babaarcút vagy éppen Kardashian-hátsót akarnak, akkor miért ne részesíthetnék én is előnyben egy tulajdonságot? Elégszer tekertem már a kisbiciklit, ami folyton megállt a bukkanóknál, most már száguldozni akarok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.