Egyéb kategória

Time-lapse videón, ahogy a srác 12 hét alatt formálta át testét – bámulatos

Hunter Hobbs három hónapon keresztül mindennap készített egy képet magáról, mindeközben edzőterembe járt, és szigorú diétát követett. Bámulatos álalakulását most egy time-lapse videóban mutatta meg – az internet megőrül érte. 

vous - 2018.04.18.
Time-lapse videón, ahogy a srác 12 hét alatt formálta át testét – bámulatos

Úgy döntöttem, hogy megcsinálom, mert tényleg kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha tényleg elhatározom magam, és 12 hétig kemény diétát tartok mellette pedig edzőterembe járok

– mondta Hunter Hobbs, aki pusztán egy kísérlet kedvéért vágott bele a komoly életmódváltásba.

Objektum doboz

Azt maga is elismeri, hogy a három hónap során túlzásokba esett: öt, hat alkalommal járt az edzőterembe és csak csirkét, édesburgonyát, salátát, zabot és tojást evett. Hunter lemondott az alkoholról, a szórakozásról és a munka utáni kanapén ücsörgés helyett az edzőterembe vette az irányt.

Mint mondja, számára az volt a lényeg, hogy kitartással és akaraterővel el tudja érni a kitűzött célt – sikerült is neki. A kommentekből ítélve, pedig ezzel óriási erőt adott másoknak. Persze azt nem szabad elfelejteni, hogy a srác szélsőséges életmódváltásba kezdett, ez nem mindig kifizetődő.

Objektum doboz

A srác történetének pedig egyetlen tanulsága van: ha elkötelezitek magatokat, hihetetlen eredményeket érhettek el!

mengyan-eszter-szemelyi-edzo

A végén Vaslady leszek, vagy Wonder Woman – Ezért kezdtem személyi edzőhöz járni

Harminc fölött tényleg nehezebb felkelni reggel. Tényleg lassabban tűnnek el a karikák a szemem alól. Tényleg nem járatódik be olyan könnyen a csípőm, ropognak az ízületeim, fáj a hátam. Tényleg vannak ősz hajszálak, szarkalábak, puhul a bőr, illan a kollagén, indokolatlan úszógumik születnek a vékony testemen is. Sosem voltam sportos fajta, mindenféle mozgás távol áll tőlem, de harminc fölött és jó tíz év ülőmunkával a hátam mögött rájöttem: ez így nem fog menni… Olvassátok el a folytatást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.