Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre

Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.
vous - 2024.03.28.
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre

Akár az egységes megjelenést, akár az eklektikus stílust tartjuk kívánatosnak, harmóniára kell törekedni az egységes összhatás érdekében, és az elgondolásunk alapján megválasztani a berendezési tárgyakat. Az óriási választék megkönnyíti, ugyanakkor meg is nehezíti a döntést, ha tanácstalanok vagyunk, inspirálódjunk vagy kérjük lakberendező szakember segítségét.

A Dublino Home kínálatában nemcsak a belterekbe, a nappaliba, az étkezőbe, az elő- és a hálószobába, hanem a teraszokra is találunk bútorokat, dekorációkat, világítást, így minden szegletét ízlésesen rendezhetjük minőségi és dizájn bútorokkal. Kreatív ötletekért, trendekért, újdonságokért keresd a Dubino folyamatosan frissülő blogját!

A szerethető otthon

Az első otthon berendezése különösen nagy kihívás, hiszen szinte nulláról kell kezdeni a teljes folyamatot, de éppen ezért jelent örömteli, nagyszerű lehetőséget is, hiszen még nincs mihez alkalmazkodni. Olyan stílust találj, amely tükrözi a személyiségedet, és amely tökéletes a számodra és a családod számára, hogy szívesen tartózkodjatok otthon. 

A főbb 2-3 árnyalat kiválasztása az első lépés, érdemes a semleges színeket előnyben részesíteni, azokhoz ugyanis könnyebb illeszteni szinte bármilyen bútordarabot. Először a nagyobb, a főbb elemeket válaszd ki, az ágyat, a kanapét, a fotelt, a könyvespolcokat, ugyanis azokhoz könnyebb kiegészítőket választani, mint fordítva. Ahhoz, hogy lélekkel töltsd meg, egyedivé váljon, és ne egy katalógusotthon legyen, válassz néhány különleges, limitált kiadású vagy kézzel készített darabot. 

Dekoráld ízlésed szerint!

Amikor megvannak a színek és a főbb irányvonalak, izgalmas részlet következik, a dekorációk kiválasztása. Egy lakást ugyanis az tesz otthonná, hogy ízlésünknek és a stílusnak megfelelő kiegészítőkkel, dísztárgyakkal, műalkotásokkal látjuk el. 

Helyt adhatunk a családi fényképeknek, gyertyáknak, vázáknak, emlékeknek, könyveknek, de igyekezzünk úgy elrendezni, hogy az intim részletek inkább a személyes használatú helyiségekbe kerüljenek, a vendégek fogadására szolgáló nappaliba és étkezőbe semlegesebb holmiknak biztosítsunk helyet. A dekorációk sorát tovább bővíthetjük az évek során, jól megférhetnek egymás mellett az utazások során gyűjtött ereklyék és a meglévő holmik. 

A teraszt is tedd az otthon részévé!

Jó időben óriási előny egy terasz vagy kert, hiszen kellemesen tölthetjük el odakint az időt, ha megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel, szőnyegekkel, textilekkel, kültéri dekorációkkal, növényekkel rendezzük be. Megnövelhetjük az életteret a nyári hónapokban, csupán komfortos és funkcionális kerti bútorokra, valamint az otthonosságot fokozó és a használatot segítő kiegészítőkre lesz szükség. Az árnyékolásról és a világításról se feledkezzünk meg!

Ajánlott cikkek