Egyéb kategória

Na, mit találtak ki már megint a VOUS-csajok?!

Na, mit találtak ki a VOUS-csajok mára? Reméljük, ma már így ébredtek ti is, amikor még álmosan a telefonotok után nyúltok, hogy kinyomjátok az ébresztőt.
vous - 2015.06.25.
Na, mit találtak ki már megint a VOUS-csajok?!

Szinte fel sem eszméltünk, máris eltelt egy hét azóta, hogy minden reggel velünk ébredhettek. Mit egy hét?! Egy hét és kettő nap. Másfél. Ki számolja, nem ez a lényeg! A lényeg, hogy folyamatosan agyalunk, ötletelünk, tervezünk és szervezünk, mert szeretnénk benneteket mindennap meglepni valamivel. Közben szól a zene a szerkesztőségben – mindig más a DJ. Hol Palya Bea szól, hol Spice Girls, Madonna új albumába hallgattunk bele (közösen úgy döntöttünk, hogy nem tetszik). És Michael Jackson is előkerült, meg a Black or White. Na, akkor döntöttünk egy Black&White nap mellett.

Ma láthatjátok a heti NORIE-videót, ami menyasszonyok számára kötelező, mindenki más számára kihagyhatatlan. Készítettünk cuki állatos galériát. A Norie Team stylistja, Dóri leszámol a fekete és fehér viselésével kapcsolatos tévhitekkel. Mi pedig a Marilyn-fotózás után azon kaptuk magunkat, hogy ismét pózolunk. Ezúttal a nap témájához öltöztünk. Feketébe. Fehérbe. Fekete-fehérbe.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.