Egyéb kategória

Problémák, amiket csak a fekete hajú lányok érthetnek igazán

Tisztázzuk: természetesen fekete hajúnak lenni a világ egyik legkirályabb dolga. Számomra a fekete haj az etalon, imádtam. Egy baj volt: festett fekete voltam. Ebből adódóan pedig voltak problémáim, olyanok, amiket igazán csak a fekete hajú lányok érthetnek.
vous - 2016.05.03.
Problémák, amiket csak a fekete hajú lányok érthetnek igazán

Két hónapja erősítem a barnák táborát és gyökeresen megváltozott az életem. Néha még eljátszom a gondolattal, hogy újra leveszem a polcról a kékesfekete hajfestéket, de nem. Egyrészt mert a környezetem szerint jobban áll a világos, másrészt mert tudom, hogy a hajam se szerette annyira a feketét. Ettől függetlenül irigykedve nézem az utcán a fekete hajú lányokat, és tudom, hogy vannak dolgok, amiket csak mi ők érthetnek.

Nem lehet egyszerre fürdőt venni és hajat mosni

Hacsak nem akartok lila vagy sötétbarna vízben fürödni. Ugyanez a helyzet nyáron, ha éjszaka megizzadtok, bizony annak az ágynemű látja kárát.

Forrás:
giphy.com

Haj, haj mindenhol

Egyszer valahol azt hallottam, hogy a fekete hajfesték rosszabb, mint a hidrogén. A haj nem hálálja meg, és őrült módon hullani kezd. Többek között ezért lett fekete csempe a fürdőszobámban.

Forrás:
giphy.com

Amikor a napfényben megcsillan egy barna tincs

OH, NO! Nem tudom, ti hogy voltatok vele, én ki nem állhattam, amikor a fekete hajam a napsütésben barna csillogású volt. Rohantam haza festeni.

Forrás:
giphy.com

Ti vagytok mindig a „kivételek”

Vannak a barnák, a szőkék és A FEKETÉK.

Forrás:
giphy.com

Hajfestés után hajat mosni csakis kesztyűben

Főleg akkor, ha világos a körmötök, hiszen könnyedén befogja a festék.

Forrás:
giphy.com

Egyébként pedig viseljétek úgy a fekete hajat, mint egy koronát!

Forrás:
giphy.com
Címkék: #fekete #haj
Ajánlott cikkek