Egyéb kategória

Egy zseniális fotó, ami után ti is máshogy néztek majd a testetekre

Íme a szinte tökéletes alakkal rendelkező lány vallomása, amelyből kiderül, hogy a lapos has sem mindig lapos!

vous - 2022.03.11.
Egy zseniális fotó, ami után ti is máshogy néztek majd a testetekre

Az Instagramot rengeteg ember használja nap mint nap, a legtöbben közülük követnek olyan lányokat, nőket, akikre felnéznek. Van, akit azért, mert tehetséges, van, akit azért, mert okos, van, akit azért, mert tökéletes a teste. De fontos tudni, hogy ez utóbbi csajok internetes és valódi élete között gyakran hatalmas különbségek vannak… Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Anna Victoria fotója, aki maga is fitneszedző, ám teste közel sem olyan hibátlan, mint a fényképeken látszik! 

Ő itt Anna Victoria:

Objektum doboz

Objektum doboz

Gyönyörű, izmos, és több mint 1,1 millió követője van az Instán, akikkel néhány napja ezt a képet osztotta meg:

Objektum doboz

Hát nem ilyen testre vágyik mindenki? Nem ad egy újabb lökést az edzéshez azoknak, akik megnézik? DE. Ám most jön a csavar! Nem sokkal az előző kép után kitette ezt:

Objektum doboz

„Én az esetek 1%-ában vs. én az esetek 99%-ában.”

Ezzel arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy általában a fotókon látott tökéletes pózok és testek nagyon távol állnak a valóságtól. Ezzel a képpel pedig azt szeretné üzenni, hogy szeretnünk kell a testünket, akkor is, ha van narancsbőrünk, striáink vagy csak néhány pluszkilónk. Nem érzi úgy, hogy szégyenkeznie kellene, ha rossz szögből készül róla egy kép, hiszen ezek az „előnytelenségek” teszik őt önmagává!

Ja, és természetesen smink nélkül is szívesen fotózkodik:

Objektum doboz

Igazi példakép! 🙂 

Ajánlott cikkek