Egyéb kategória

Hogyan tűzd ki a céljaidat? Így könnyebben tudod rávenni magad a testmozgásra!

Minden tavasz az újrakezdésről szólhat, ilyenkor új esélyt kapunk arra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, hogy tiszta lappal kezdjünk, és új embereknek bizonyítsuk be, milyen sokra vagyunk képesek. Azonban nem kéne ugyanezt tenned egész évben? Dehogynem! De valami mégis azt súgja, hogy most kell megtenned azt, amit múlt évben elhalasztottál, vagyis új célokat tűzöl ki. Ehhez adunk most egy kis útmutatást.

vous - 2021.02.25.
Hogyan tűzd ki a céljaidat? Így könnyebben tudod rávenni magad a testmozgásra!

Tudod, miért tűzöd ki a céljaidat?

Ahhoz, hogy egy olyan célt tűzz ki, aminek értelme is van, majd sikerüljön megvalósítanod ezt a célt, tudnod kell, miért csinálod az egészet. Miért van neked erre szükséged, mi a te „miérted”? Ne felszínes okokkal próbáld meg magad rávenni valamire. Például, ha azt mondod, azért futsz, hogy egészséges legyél, áss inkább mélyebbre. Gondolkozz el azon, miért szükséges, hogy egészséges legyél? Talán azért, hogy könnyebben tudj futni a gyerekek után a játszótéren anélkül, hogy két perc után kifulladnál? Amint megtaláltad az igazi okodat, máris sokkal több erőd és motivációd lesz végigjárni az utad.

09229-5-tips-for-technical-trail-running-and-racing-700x394

09229-5-tips-for-technical-trail-running-and-racing-700×394
Forrás:
sport4you

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.