Egyéb kategória

Hogyan tűzd ki a céljaidat? Így könnyebben tudod rávenni magad a testmozgásra!

Minden tavasz az újrakezdésről szólhat, ilyenkor új esélyt kapunk arra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, hogy tiszta lappal kezdjünk, és új embereknek bizonyítsuk be, milyen sokra vagyunk képesek. Azonban nem kéne ugyanezt tenned egész évben? Dehogynem! De valami mégis azt súgja, hogy most kell megtenned azt, amit múlt évben elhalasztottál, vagyis új célokat tűzöl ki. Ehhez adunk most egy kis útmutatást.

vous - 2021.02.25.
Hogyan tűzd ki a céljaidat? Így könnyebben tudod rávenni magad a testmozgásra!

Tudod, miért tűzöd ki a céljaidat?

Ahhoz, hogy egy olyan célt tűzz ki, aminek értelme is van, majd sikerüljön megvalósítanod ezt a célt, tudnod kell, miért csinálod az egészet. Miért van neked erre szükséged, mi a te „miérted”? Ne felszínes okokkal próbáld meg magad rávenni valamire. Például, ha azt mondod, azért futsz, hogy egészséges legyél, áss inkább mélyebbre. Gondolkozz el azon, miért szükséges, hogy egészséges legyél? Talán azért, hogy könnyebben tudj futni a gyerekek után a játszótéren anélkül, hogy két perc után kifulladnál? Amint megtaláltad az igazi okodat, máris sokkal több erőd és motivációd lesz végigjárni az utad.

09229-5-tips-for-technical-trail-running-and-racing-700x394

09229-5-tips-for-technical-trail-running-and-racing-700×394
Forrás:
sport4you

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!