A tiramisu az egyik leghálásabb desszert: sütés nélkül, egyszerűen és gyorsan elkészül, mindenki szereti, és bár önmagában is tökéletes, nagyon jól variálható különféle extra belevalókkal. Gesztenyepürével és egy kis reszelt narancshéjjal gazdagítva mennyei, és nagyon ünnepi ízeket kölcsönöz ennek a krémes finomságnak.
Isteni finom, könnyű és krémes, pofonegyszerű és előre elkészíthető a tiramisu, ebben a receptben ráadásul tojás nélkül, mascarpone és tejszínhab keverékével készül, hiszen sokan nem szeretik a nyers tojást, és így mindenképpen biztonságosabb. Gesztenye teszi különlegessé, készíthetjük pohárba vagy tálba rétegezve, de még ünnepibb tortának, kapcsos formába összeállítva, ami kellő pihentetés után szépen szeletelhető.
Végtelenül egyszerű és gyors, a rum, a kávé, a gesztenye, a narancs és egy kevés vanília olyan ízkavalkádot alkot benne, amitől egyszerűen ellenállhatatlan, a krém könnyű és selymes, a piskóta finoman felpuhul, tálaláskor egy kis csoki és kakaópor még elmaradhatatlan róla – igazi főnyeremény desszert, ami garantáltan sikert arat.
Az elkészítést ITT találjátok!