Világ

Még nem maradtatok le a nyári táborokról: 5 hely, ahová befizethetitek a gyereket

Azt hittétek, már rég lemaradtatok arról, hogy nyári táborba küldjétek a gyerekeiteket? Pedig nem, még mindig nem késő.
vous - 2015.07.13.
Még nem maradtatok le a nyári táborokról: 5 hely, ahová befizethetitek a gyereket

Már javában tart a nyári szünet, így rengeteg gyerek marad a szülei nyakán – lehet, hogy kicsit csúnyán hangzik, de a lényegen nem változtat. Elég nehézkes megoldani, kinél legyen a gyerek, amíg a szülők dolgoznak, nagyszülőnél, rokonnál vagy barátnőnél?! Ha még mindig nem született meg a megoldás, akkor segítek: gyerektábor. Bár a legtöbbnél már rég lezárult a jelentkezési időszak, a következő táborokba még mindig bátran lehet jelentkezni, így nem telik majd eseménytelenül a vakáció.

Balatoni élménytábor Almádiban

A tábor Balatonalmádiban található, ahol a gyerekek rengeteg programon vehetnek részt. Mint például sport- és kézműves foglalkozás, főzőiskola, kertészkedés és strandolás. A táborról bővebben itt olvashattok. 

Dánfoki–Vízparti Élménytábor

Az élménytábornak Békésdánfok festői tája ad otthont. Az ide látogató gyerekek igazán vízközelben érezhetik magukat, mivel kenuzhatnak és vízi vetélkedőkben is részt vehetnek. Bővebben itt olvashattok róla.

Fotósképző alkotótáborok

Gyermeked odavan a fényképezésért? Akkor a következő, Budapest több kerületében is megrendezésre kerülő tábort neki találták ki. Nemcsak beleshet a fotózás kulisszái mögé, hanem élesben gyakorolhatja a fényképezés tudományát. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor tudjatok meg róla többet itt

Horgásztábor a Körösök vidékén

Minden kis ho-ho-ho-horgász figyelmébe ajánlom a horgásztábort, ahol játékosan tanulhatják meg a horgászás rejtelmeit. A Körösök vidékén a horgászás mellett más programokkal is várják a résztvevőket. Például számháborúval, szalonnasütéssel és minden egyébbel. A részleteket itt találjátok.

Tóparti kézműves vakáció

Ha csemetéid imádják a kézműves foglalkozásokat és mindent, amihez kreativitás kell, akkor a következő táborban van a helyük. Korongozás, pólófestés, gyöngyművészet és megannyi más programmal vár a Kalocsától 20 kilométerre található Szelidi-tónál megrendezésre kerülő tábor. Jelentkezzetek bátran, bővebb információkat itt találtok.

Ajánlott cikkek