Egyéb kategória

Néhány jel, ami ráébreszthet, hogy ideje lecserélni a futócipődet

Az emberek nagyon ragaszkodóak tudnak lenni olykor-olykor. Ez általában nem is jelent gondot, hiszen nem véletlenül szeretjük körbevenni magunkat olyan tárgyakkal, amikhez emlékeket fűzünk. Azonban ha ez a dolog például a kedvenc edzőcipőnk, azzal már lehetnek problémák. Te mennyi ideig futsz ugyanabban a cipőben? Lehet, hogy ideje lecserélned a futócipődet? Legyen ez a cikk az intő jel! 

vous - 2019.05.18.
Néhány jel, ami ráébreszthet, hogy ideje lecserélni a futócipődet

Külalak

Nem mindegy, hogy a futócipőd csupán piszkos, és ideje kimosnod, lemosnod, vagy már meglátszanak rajta az elnyűttség tipikus jelei: a talpa kezd leválni, a varrás szép lassan meglazul és elenged, a sarka már teljesen le van taposva, és ettől megtört az anyag.

Kényelem

Mindenki szereti a kényelmes cipőket. Azonban ha a futócipőd már teljesen felvette a lábad alakját, és rásimul mindenhol a lábadra, az azt jelentheti, hogy nem nyújt a bokádnak, illetve a lábfejed többi részének támogatást. Ha pedig nem támasztja meg kellőképpen, előfordulhat hogy jobban fog benne fájni a lábad egy idő után. Ha viszont ennek az ellenkezője történik, és a lábadon egyre több a vízhólyag, meglehet hogy annyira eldeformálódott már a cipő, hogy nem passzol a lábad formájához.

A cikk folytatását a Sport4you.hu oldalán találjátok.

Ajánlott cikkek