Egyéb kategória

Munkahelyi szieszta? Ezért kellene rendszeresíteni a délutáni “powerszundit”!

Az idő pénz, szoktuk mondogatni. Talán ez az oka annak, hogy az emberek sokszor teljesen figyelmen kívül hagyják az alvásigényüket, és fáradtan, zombiként dolgozzák végig a napot, ahelyett, hogy ebédszünetben beiktatnának egy-egy “powerszundit”.

vous - 2019.03.03.
Munkahelyi szieszta? Ezért kellene rendszeresíteni a délutáni “powerszundit”!

Mindenki, aki tart otthon házi kedvencet, tudja, hogy az állatok napközben több ilyen csendes pihenővel húzzák ki a napot. Róluk kéne példát vennünk, hiszen nem véletlen teszik ezt, nyilván tudat alatt tisztában vannak a csendes pihenő főbb előnyeivel. Íme, 13 előny, amitől biztosan te is powerszundit akarsz majd tartani minden nap!

  • A figyelmed megnő.
  • Hatékonyabban fogsz utána dolgozni.
  • Megőrizheted vele a fiatalos külsőd.
  • Jó hatással van a gyors felfogásra.

A többi előnyért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!