Egyéb kategória

Három mód, ami segít mentálisan is felkészülni a futás kihívásaira

A nyár eredményeit télen kell megalapozni, és nem könnyű a télies időjárásban rávenni magunkat az edzésre. A futás 90 százakban mentálisan, 10 százalékban fizikálisan dől el. A fizikai része az egyszerűbb, követhetsz edzéstervet, végezhetsz kiegészítő edzést, azonban a mentális tréning több erőfeszítést igényel, és abszolút egyedi, hogy melyik bugyra az elmédnek az, ami visszatarthat téged.

vous - 2019.01.30.
Három mód, ami segít mentálisan is felkészülni a futás kihívásaira

Összegyűjtöttünk három módot, amivel futásra bírhatod tested-lelked.

Gyűjts jó zenéket!

Ha olyan számokat válogatsz össze a lejátszási listádra, amiket tudsz valamihez kötni, sokkal könnyebb ellazulnod futás közben. Egyszerűen csak a jó emlékekre terelődnek a gondolataid, elkalandozol, és már csak azt veszed észre, hogy lefutottad a kitűzött távot, miközben az egyetlen, amit felfogtál az egészből: a boldogság érzete. A másik lehetőség az olyan számok előtúrása, amikre szívesen táncolsz a buliban. Amik pörgősek, és nem tudni miért, hogyan, de úgy felpörgetnek, mintha három kávét ittál volna egymás után.

A további két hasznos tippért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.