Egyéb kategória

Három mód, ami segít mentálisan is felkészülni a futás kihívásaira

A nyár eredményeit télen kell megalapozni, és nem könnyű a télies időjárásban rávenni magunkat az edzésre. A futás 90 százakban mentálisan, 10 százalékban fizikálisan dől el. A fizikai része az egyszerűbb, követhetsz edzéstervet, végezhetsz kiegészítő edzést, azonban a mentális tréning több erőfeszítést igényel, és abszolút egyedi, hogy melyik bugyra az elmédnek az, ami visszatarthat téged.

vous - 2019.01.30.
Három mód, ami segít mentálisan is felkészülni a futás kihívásaira

Összegyűjtöttünk három módot, amivel futásra bírhatod tested-lelked.

Gyűjts jó zenéket!

Ha olyan számokat válogatsz össze a lejátszási listádra, amiket tudsz valamihez kötni, sokkal könnyebb ellazulnod futás közben. Egyszerűen csak a jó emlékekre terelődnek a gondolataid, elkalandozol, és már csak azt veszed észre, hogy lefutottad a kitűzött távot, miközben az egyetlen, amit felfogtál az egészből: a boldogság érzete. A másik lehetőség az olyan számok előtúrása, amikre szívesen táncolsz a buliban. Amik pörgősek, és nem tudni miért, hogyan, de úgy felpörgetnek, mintha három kávét ittál volna egymás után.

A további két hasznos tippért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.