Egyéb kategória

4 ok, hogy mindenképpen használjatok szolikrémet

A szoláriumot rendszeresen látogatók pontosan tudják, hogy ahhoz, hogy egészségesen barnuljanak, több mindenre figyelniük kell. Természetesen a legfontosabb a mértékletesség, de emellett az egészségesen szolizók szoláriumkrémet is használnak. Elárulom, miért!

vous - 2022.01.20.
4 ok, hogy mindenképpen használjatok szolikrémet

Sokan tévednek, amikor azt gondolják, hogy a szoláriumkrémtől nemhogy barnábbak nem lesznek, de ragadnak és kellemetlen illatuk lesz tőle szolizás után. Nos, a felsoroltakat mind rosszul gondolják.

Mert a szoláriumkrémtől nemcsak, hogy barnábbak lesztek, hanem fel is készíti a bőrötöket a barnulásra, mindemellett nem fog ragadni, és nagyon kellemes illatú is lehet, ha a megfelelő krémet használjátok. A SzoláriumAkadémia kiadott egy írást, ami felhívja a figyelmet arra, miért fontos szoláriumkrémet használnotok. 

szoli

Szolárium-kisokos: lehet egészségesen is barnulni

Ez nem a „szolizzon mindenki!” cikk. Senkit sem szeretnék rábeszélni a mesterséges barnulásra, sem lebeszélni arról. Szoktam szolizni. Viszonylag rendszeresen járok, tudom, ismerem a kockázatokat, mégis úgy gondolom, hogy ebben is meg lehet találni az „egészséges” mértéket. Ha már úgyis majdnem mindenki csinálja, MERT CSINÁLJA, akkor igenis beszélni kell róla!

1. Segít megőrizni a bőr hidratáltságát

Sokan a szolizás ellen a bőr kiszáradását és annak öregedését róják fel, ami akár igaz is lehet, ha nem figyeltek oda, és nem tesztek ellene. Kellő folyadékfogyasztással és megfelelő szoláriumkrém használata mellett könnyen kiküszöbölhető. 

2. Véd

A szolikrémek megvédik a bőrötöket a károsodástól.

Gondoskodik a bőr hidratálásáról, antioxidánsok, természetes növényi hatóanyagok által biztosítja a bőr regenerációját, megvédi a kiszáradástól és pótolja a szükséges vitaminokat

– íjrák. 

3. Szebben barnultok 

A krémek segítenek, hogy látványosabb legyen a szoláriumozás hatása, és szép, tónusos barna színt nyerjetek, ami ráadásul tartós is. Ehhez elengedhetetlen, hogy a bőrtípusotoknak megfelelő krémet válasszatok, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen alapról indulva szeretnétek elérni egy adott színt.

4. Táplálja a bőrt

A szolikrémek nemcsak kellő hidratálást biztosítanak, hanem egyéb tápanyagokat is tartalmaznak, melyek szépítik a bőrt, és hozzájárulnak ahhoz, hogy egészségesek maradjatok.

 Hiába vagytok barnák, ha a bőrötök fakó, fénytelen és láthatóan megviselt, nem fogjátok elérni a kívánt hatást!

Ajánlott cikkek