Egyéb kategória

Útmutató a harmonikus mindennapokhoz

Ugye, hogy néha kicsit jó kilépni a rohanó mindennapokból, és megállni egy pillanatra? Nincs szükségetek arra, hogy a napi stressz tönkretegye a hangulatotokat, ezért próbáljátok meg elengedni mindazt, ami hátráltat, és befogadni, ami erősít.

vous - 2018.10.02.
Útmutató a harmonikus mindennapokhoz

Az idő gyakran túl gyorsan telik, ami néha jó, néha viszont csak még több stressz forrása. A felgyorsult világban az életünk is elrohan, de ne hagyjátok, hogy emiatt stresszessé váljatok. A stressz ugyanis haragot, szorongást, félelmet és a magány érzését válthatja ki belőletek. Mindez tönkreteheti a nyugodt, békés életet. A tudatos jelenlét fontos, hogy megéljétek a most pillanatait, és ne a múlt vagy a jövő miatt aggódjatok.

Ha követitek a Mind Bodygreen szakértője által javasolt lépéseket, könnyebben elengedhetitek azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak titeket, és több együttérzés, bizalom és harmónia lesz az életetekben.

  1. Fogadjátok el az érzelmeiteket
  2. Nevezzétek meg az érzéseiteket
  3. Ismerjétek fel azt, hogy az érzelmeitek múlandóak
  4. Fedezzétek fel az érzelmeitek eredetét
  5. Néha engedjétek el az irányítást
  6. Meditáljatok.

Forrás:
istock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!