Egyéb kategória

Marad a szokatlan időjárás: a héten is -20 fok köré eshet a hőmérséklet

Ha erre a hétre még nem készítettétek elő a bundabugyit, akkor most ideje lesz megkeresni, és ha van belőle még egy, akkor azt is. A várható időjárás ugyanis cseppet sem lesz barátibb, mint eddig, maradnak a mínuszok.

vous - 2017.01.16.
Marad a szokatlan időjárás: a héten is -20 fok köré eshet a hőmérséklet

Ha valaki még nem látta a jeges Dunát, nos, annak van egy „jó” hírünk. Továbbra is lesz esélye megcsodálni, ugyanis az időjárás nem indul melegedésnek. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hét első napja rögtön a leghidegebb lesz, már ami az éjszakát illeti, hiszen ismét -20 fok környékére hűl le a levegő. Ehhez képest kedd, szerda, csütörtök és péntek sem hoz jelentősen melegebb időt. Havazásról egyelőre nincs hír, viszont helyenként sűrű köd nehezítheti a látási viszonyokat.

Forrás:
Országos Meteorológiai Szolgálat
hó havazás tél

5 dolog, amit mindenképp tegyetek meg, ha mégis esne a hó

Hogy mi az, amit a legjobban imádunk a télben a karácsony mellett? A havazás. A szállingózó hópelyheknek ugyanis varázserejük van: valamilyen oknál fogva békességgel töltik el a szívünket és a szabadba csábítanak mindenkit. Mutatjuk is, mit tegyetek meg mindenképp, ha odakint esik a hó!

A folytatásért kattintsatok ide.

Vigyázzatok magatokra, öltözzetek rétegesen, húzzatok kesztyűt, sapkát és kerüljétek a felfázást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.