Egyéb kategória

Ezek a legjobb ingyenes tanfolyamok, ráadásul ki se kell mozdulni hozzájuk!

Az élet arról szól, hogy mindig tanulunk valami újat. Legalábbis ezt mondták nekünk az iskolában. És való igaz. Szinte minden napra jut valami újabb és még annál is újabb őrület, technikai kütyü, ami egyik napról a másikra az életünk része lesz.

vous - 2017.01.12.
Ezek a legjobb ingyenes tanfolyamok, ráadásul ki se kell mozdulni hozzájuk!

Egy egyszerű kérdést teszek fel: milyen eszközön olvassátok most ezt a cikket? Ugye, mobiltelefon, tablet vagy laptop lesz a válasz? De általánosítsunk egy kicsit. Az elmúlt egy héten olvastatok nyomtatott sajtót? Valószínűleg nem. Bevallom, én is így vagyok ezzel. Reggel a metrón és a villamoson ülve egyszerűnek tartom, hogy csak előveszem a telómat és átböngészem a friss híreket. Vagy otthon reggel az ágyban csak megnyitom a tableten a megfelelő oldalakat és már tudom is, hogy mik történtek éjszaka a nagyvilágban.

A hírértékek megszerzése még egyszerű dolog az internet korában. De már annyi mindent lehet rajta csinálni, amiben néha elveszünk. Jól jön egy kis segítség. Figyelem, angolnyelvtudásra is szükségetek lesz!

Mindenki azt mondja, hogy tudja, de kevesen vannak, akik tényleg értenek is hozzá. Ez a Photoshop!

Nem tartom magam nagy fotósnak, de szeretek fényképezni. És bizony néha kell szerkeszteni a képeken. Na, meg persze munka közben is néha jól jön, ha nem vagyok teljesen analfabéta, amikor pár képet elém tesznek és abból kell valami kreatív ötlettel előállni. Szerencsére van egy teljesen ingyenes tanfolyam online, amit itt érhettek el, és amivel elsajátíthatjátok az alapokat. Ha rászántok egy hétvégét, sokkal kreatívabb képeitek lesznek és nem követtek el amatőr hibákat photoshopolás közben.

Forrás:
Pexels

WordPress kezdőknek

Mindig is szerettetek volna saját weboldalt vagy blogot indítani, de olyan bonyolultnak tűnt a kezdés? Akkor ideje megismerkednetek a kezdők weboldalával. Egy két óra hosszúságú kurzussal létrehozhatjátok álmaitok platformját, és utána már mehetnek is rá a saját verseitek, illetve kreatív bejegyzések a kedvenc hobbitokról. Mindezt itt tudjátok elérni.

Google Drive, az internetek Microsoft Office-a

A szöveg- és táblázatszerkesztőket mindenki ismeri, nem kell bemutatni, de vajon mennyien használunk Google Drive-ot? Itt bent az irodában mi rengeteget használjuk, hiszen sokkal egyszerűbb létrehozni interneten egy közös dokumentumot, amit mindig el tudunk érni munka közben és amit folyamatosan tudunk frissíteni. És minderről még külön e-maileket sem kell küldözgetni, hiszen akivel megosztottuk, azonnal látni fogja a változásokat. De persze itt is van mit tanulnunk, szóval legyünk ebből is profik, ennek az oldalnak a segítségével!

Írjatok jól az interneten is!

Általános iskolás korunktól kezdve, a szakdolgozaton át a munkahelyi levelekig mindig fogalmazunk. A témák mindig változnak, de a lényeg megmarad: információkat kell átadnunk. De ezektől merőben eltér az, ha az internetre szeretnénk írni, akár egy személyes blogra, akár ha a Vous vendégszerzői szeretnétek lenni. Ezzel a kis online gyorstalpalóval sokkal figyelemfelkeltőbbek lesznek az írásaitok!

A tanulással sosem kell leállni, hiába jártuk végig az összes iskolát. Mindig találhatunk valamit, amiben még tudunk fejlődni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.