Világ

Nosztalgiatime – Nézegessetek régi biciklis képeket!

Nem tudom, ti hogyan tanultatok meg biciklizni, de én estem párat, míg végleg a nyeregben maradtam. Az én életemből kimaradt a triciklizés, gondoltam, miért bonyolítsam az életem, kezdem egyből egy fokkal feljebb.
vous - 2015.07.27.
Nosztalgiatime – Nézegessetek régi biciklis képeket!

Miután már lehorzsoltam magam minden biciklibaleset-esélyes felületen, anyukám biciklijét használtam, és be kell valljam, örülök, hogy ma már nem csak olyan biciklire ülhetek. Az ugyanis összecsavarhatós, szétszedhetős fajta volt, és nem jutott eszembe, hogy az esetleg még szét is jöhet. Pedig megtörtént.

Egyszer ugyanis kezemben maradt a kormány. Egy darabig csak tekertem tovább – szerencsére egyenes volt az út –, és méla, értetlen szemekkel néztem a kezemben himbálózó kormányra, majd egy halk sikkantást követően – mi mást is tehettem volna?! – elhajítottam az út szélére, én meg az árokban kötöttem ki. Mai napig visítva röhögök, ha ez eszembe jut.

Remélem, ti is megosztotok velem néhány hasonló, mókás történetet, s hogy megjöjjön hozzá a kedvetek, összeválogattam nektek néhány nosztalgiaképet régi biciklikről az 1900-as évekből. A Fortepan oldalán bukkantam rájuk, igazi kincsek ezek kis hazánk múltjából.

Küldjetek ti is bicajos képeket magatokról vagy a régmúltból!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!