Lélek

Nagyon bír, de nem akar kapcsolatot – Mit gondolsz, Marco?

Létezik az életünkben az a történet, amelyet soha, senkinek sem mesélünk el. Vagy elmesélnénk, de barátnak, ismerősnek nem akarunk. Akkor jön a képbe Marco, aki a kimondott és kimondatlan kérdésekre is válaszol, tükröt tart. Most épp Marikának. Hogy ne legyen lekvár.
vous - 2015.07.16.
Nagyon bír, de nem akar kapcsolatot – Mit gondolsz, Marco?

Szia, Marco!

Van egy férfi, akibe hihetetlenül beleszerettem. Elég messze lakunk egymástól, így keveset találkozunk. A heves vitáink ellenére, amit valójában mindketten imádunk, nagyon jól kijöttünk egymással, ha épp együtt voltunk. Amikor először találkoztunk, le is feküdtünk egymással és életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz valakivel a szex.
Amikor kimentem a konyhába és pár percre rá visszamentem hozzá, máris letámadott, hogy költözzek hozzá, hagyjam ott az egyetemet, felvesz titkárnőnek, csak legyek vele. Én akkor elutasítottam, hiszen nem ismertem… és az egyetemet be akarom mindenképp fejezni. Viszont valami megromlott… nem tudom, hogyan… de nem engedett egy adott pontnál közelebb magához, és mindig azt mondta, hogy a volt barátnője miatt. El akarta venni… viszont a lány sok mindent eltitkolt előle.

Ma úgy döntöttem, hogy megpróbálom helyrehozni a kapcsolatunkat és elmondtam neki, hogy akarom ŐT. Erre az volt a válasza, hogy nagyon bír engem, de nem akar kapcsolatot.

Szóval a konkrét kérdéseim:
  • Lehet, hogy én rontottam el?
  • Mert megijedtem az elején?
  • Mit gondolsz?
  • Helyrehozható?
Köszi,
Marika

Kedves Marika,

Minden rendben, ne aggódj. Van egy pasid, aki tök messze lakik. Hibátlan. Ritkán jön, viszont akkor hevesen vitázik. Szuper. Nagyon bír egy pontig. Ez is jó. És még kapcsolatot se akar. Ahh, uhh, ohh. Kitűnő választás. Ráadásul már az első szex után kéri az indexed. Mecsoda nagy tanár. Sőt. Vissza sem adná. Megvéd tőle. Nehogy már zavarodban összevissza diplomázz. Egy hős. Egy igazi férfi, nem valami mázolmány. Érti és érzi, mit akarsz. Helyetted is ondolál.

Édes élet, jaj, min vacillálsz? Ha övé vagy, titkárrá tesz. Asztaltól ágyig segíted. Ágyéktól szájig asszisztálsz. Érted már? Ne ugrálj. Vállald be, légy az övé és hűs ölében kapirgálj.

De van másik út is. Az rövidebb. Mondd neki, hogy viszlát. Meg hogy mással járjon kanosszát. Vagy palotást. Vagy tök mindegy, mit, csak  téged hagyjon és menjen már.

Ne légy lekvár.

Mert a hajára ken.
S rajta ragadsz örökre.
Nem leszel finom íz soha többé már.
Az meg kár.
Szóval lépj.
Le.
Te lány.

Kérdéseidre a válaszok pedig:
  • Lehet, hogy én rontottam el? – Nem.
  • Mert megijedtem az elején? – Nem.
  • Mit gondolsz? – Semmit.
  • Helyrehozható? – Nem.
Üdv.:
Marco
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.