Egyéb kategória

Károly herceg aggódik születendő unokája sorsa miatt

Károly herceg izgatottan várja negyedik unokája, Meghan Markle és Harry herceg gyermekének születését, ugyanakkor öröme nem teljesen felhőtlen.

vous - 2018.11.07.
Károly herceg aggódik születendő unokája sorsa miatt

Károly herceg, aki elkötelezett környezetvédő, Ghánában tett látogatás alatt beszélt a környezetszennyezéssel kapcsolatos aggodalmairól, melyek a következő generációk életére még nagyobb hatással lesznek.

„Nemsokára megszületik az újabb unokám. Gondolom, Önök közül is sokaknak vannak unokáik, vagy lesznek hamarosan. Őrületnek tartom, hogy egy teljesen elszennyezett, tönkretett és lerombolt világot hagyományozunk rájuk. Minden unoka sokkal jobb jövőt érdemel ennél”.

Károly herceg, aki ebben a hónapban ünnepli 70. születésnapját, beszédében a műanyagszennyezésre fókuszált, és felhívta a figyelmet arra, hogy innovatív módszerekre van szükség a hulladékcsökkentéshez.

Objektum doboz

„Ígéretes kezdetnek lehetünk tanúi azzal, hogy téma lett az óceáni műanyagszennyezés. De itt nem állhatunk meg, mert minden évben hihetetlen mennyiségű plasztik landol a vizekben. Nem engedhetjük, nem szabad engednünk, hogy ez a helyzet folytatódjon.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.