Egyéb kategória

Vilmos herceg sem különb apjánál: Gyönyörű szeretőről pletykálnak

Híresztelések szerint Vilmos herceg nem csupán máshol keresi a testi örömöket, hanem mélyebb érzéseket is táplál egy gyönyörű norfolki arisztokrata hölgy iránt - írja a nuus.

vous - 2022.01.26.
Vilmos herceg sem különb apjánál: Gyönyörű szeretőről pletykálnak

A titokzatos szeretőnek kikiáltott Rose Hanbury és férje, David Rocksavage még Vilmos és Katalin esküvőjére is hivatalosak voltak, később is többször együtt töltötte az időt a két pár. Ebből adódhatott az a híresztelés, hogy Vilmos és Rose közel kerültek egymáshoz.

Objektum doboz

De valóban hűtlen volt Vilmos herceg Katalinhoz, mint egykor apja is, Károly herceg Diana hercegnőhöz?

Nos, Giles Coren, aki a Rose-ügyet terjeszteni kezdte, nyilvánosan elismerte, hogy a rosszindulatú pletykákat ő találta ki, és nem igazak az új Robert Lacey-könyvben leírt események. Robert Laceys számos bestseller-életrajz szerzője, többek között, II. Erzsébet királyné is, és az ő könyve alapján készült a Korona című Netflixes sorozat is.

Giles Coren hazugságait először Twitteren osztotta meg. Ráadásul, mint utóbb kiderült, részegen tette közzé.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.