Egyéb kategória

Egészséges táplálkozás üres pénztárca mellett? Van megoldás!

Mind tudjuk, milyen nehéz kivitelezni az életmódváltást, kiváltképp akkor, ha a pénztárcánk nincs igazán tele. Kegyetlen igazság, de ez így van. Az egészséges táplálkozás bizony többe kerül, mint a gyorséttermek ételei. Szerencsére van megoldás! Az alábbiakban összeszedtük azokat az ötleteket, amik talán nektek is segíthetnek!

vous - 2021.01.11.
Egészséges táplálkozás üres pénztárca mellett? Van megoldás!

Vezess róla naplót. Ha mindig lejegyzeteled, mire kell költened, be tudod majd osztani a pénzed és át fogod látni, mi az, amire kicsit többet költhetsz, és mi az, amire kevesebbet.

Forrás:
Depositphotos

Válassz ki három olyan dolgot, amire szerinted feleslegesen költesz. Például ahelyett, hogy feleslegesen költenéd a pénzed kávéautomatára, vegyél otthonra kávét, és főzz magadnak otthon előre (természetesen a zöldtea sokkal jobb választás).

Olyat vásárolj, aminek szezonja van! Ne akarj narancsot venni nyáron, és cseresznyét télen! Ha olyan gyümölcsöt és zöldséget veszel, aminek éppen szezonja van, akkor az mindenképpen friss lesz és olcsóbb is.

Tanulj meg olvasni a sorok között. Minél többet tudsz a témáról, annál könnyebben el tudod kerülni a GMO-s (genetikailag módosított növényekből készült) finomságokat…

Figyeld az akciókat! Nagyon sok helyen olyan akciók vannak, amik megkönnyíthetik a vásárlást, csak általában elsiklik felette a tekintetünk.

A cikk folytatását a Sport4you.hu oldalán lelitek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!