Egyéb kategória

A tökéletes plank a formás testért, három lépésben!

A plank a legjobb erősítőgyakorlat hasra, és a mély hátizmokra. Rengeteg ember építette be már az edzéstervébe, azonban nem mindenki tudja, hogyan kell megfelelően végrehajtani. A következő három lépés segít, hogy te helyesen, és a leghatékonyabb módon végezd ezt a gyakorlatot!

vous - 2019.01.07.
A tökéletes plank a formás testért, három lépésben!

1. lépés:

Amennyiben nem tudod még megtartani a hagyományos plank pozíciót húsz másodpercig, kezdd a gyakorlást nyújtott kezes plankkel. Az ujjaid és a lábujjaid előre nézzenek, a törzsed tartsd egyenesen, és a fejed legyen egy vonalban a gerinceddel. A kezeidet vállszélességre nyisd, és nyújtsd ki őket teljesen. Ezt tartsd meg egy percig. Ha már ez jól megy, csinálj három egyperces kört.

Folytatás >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: