Egyéb kategória

Ősszel is mozogjatok sokat, mert a testmozgás a testi-lelki egészségeteknek egyaránt jót tesz

Szép lassan a nappalok egyre rövidebbé és hűvösebbé válnak, és ebben az időszakban kimondottan fontos, hogy elegendő figyelmet fordítsatok mentális egészségetekre. A tél közeledtével emlékezzetek rá, hogy bármilyen fizikai aktivitás jót tesz a lelketeknek.

vous - 2018.10.27.
Ősszel is mozogjatok sokat, mert a testmozgás a testi-lelki egészségeteknek egyaránt jót tesz

Az Eco-Age javaslatai szerint próbáljatok meg a szabadban meditálni, még akkor is, ha csak egy kis napsütést találtok. Ezzel is feltölthetitek D-vitamin raktáraitokat. Tartsátok szem előtt, hogy annyi természetes fényhez jussatok, amennyihez csak tudtok, ez a nők számára különösen fontos az egészséges hormonműködés szempontjából.

A mozgás az egyik legjobb módja annak, hogy jól érezzétek magatokat.

Nagyon fontos, hogy ne érezzétek nyomás alatt magatokat, nem kell mindenáron belevágni egy új edzésbe. Csak tegyétek meg az első lépést, és tegyétek azt, amitől jól érzitek magatokat. Ha ez egy rövid séta, már akkor is kint vagytok a friss levegőn egy kicsit, és feltöltődtök.

Túl sokat törődtök a külsőtökkel, és keveset a belső egészségetekkel.

Az edzeni, és a mozgás nemcsak azért fontos, hogy elérjétek a kívánt testsúlyt, külsőt, hanem azért is, mert a mentális egészségeteknek is jót tesz. A fitnesz olyan lehet, mint a divat, csak nem halványul el sosem.

Mi a legjobb edzés számotokra?

Az a lényeg, hogy olyan testmozgást válasszatok, amit élveztek, és ami inspirál titeket, mert így hosszútávon végzitek majd, ami jót tesz a fizikai és mentális egészségeteknek egyaránt.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!