Egyéb kategória

Egy 37 éves nő mindössze 4 élelmiszerről mondott le, és 75 kilót fogyott

Amikor Casey Gemmel 175 kilósan a mérlegre állt, úgy döntött, radikális változtatásra van szükség. Teljesen másképp kell étkezzen ezek után. A döntését tettek követték.

vous - 2020.12.13.
Egy 37 éves nő mindössze 4 élelmiszerről mondott le, és 75 kilót fogyott

Négy évvel ezelőtt a Facebook segített Casey-nek abban, hogy életmódot váltson. Hogyan? A fotókon saját magát látta viszont Batgirl jelmezbe öltözve. A kisfia születésnapját ünnepelték, aki akkor volt egy éves. Azt gondolta a képeket látva, hogy ez biztosan nem ő. És ha mégis, akkor azonnal változtatnia kell.

Edzés minden egyes nap

Letöltött egy applikációt, amelynek segítségével elkezdett rendszeresen futni. A célja az volt, hogy képes legyen 5 kilométert szünet nélkül lefutni. A futás mellett eljárt edzeni is, így előfordult, hogy hét napból hét napon mozgott valamit.

Objektum doboz

És az értend?

Az edzést kiegészítette azzal is, hogy megváltoztatta az étrendjét. Négy élelmiszert teljesen elhagyott, illetve egészségesre cserélt: a sajtokat, a tésztákat, a kenyeret és az üdítőitalokat. 37 évesen ez drasztikus váltásnak tűnhet, de ez is bizonyítja, hogy soha nem késő elkezdeni.

Objektum doboz

Hogy volt képes erre?

Saját bevallása szerint a kezdetek kezdetén nagyon nem esett jól neki, hogy rendszeresen edzeni menjen. A férje azonban minden lépését támogatta. Sőt, futni is rendszeresen elment vele.

Objektum doboz

Mivel rengeteget fogyott, a továbbiakban kénytelen lesz plasztikai sebész segítségét kérni, akik a hátramaradt bőrt eltávolítják majd.

has edzés alak

Nem ment fel a soványság, nem ment fel a plus size mozgalom – Rendszeresen mozogni igenis muszáj

„Lányom, nagyon sovány vagy, elférne rajtad pár kiló!” A lányom megszólítással, de anélkül is számtalanszor hallottam ezt a mondatot az utóbbi években. Arra persze magamnak kellett rájönnöm – némi segítséggel azért –, hogyan és miért érdemes felszedni azt a néhány pluszkilót. A megoldás nem a hízókúrában, hanem a rendszeres testmozgásban keresendő, ami magával hozta a rendszeres táplálkozást is, és 3 kilót, amiből egy sem látszódik. A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.