Egyéb kategória

Minden, amit már tudni lehet a Trónok harca 8. évadjáról

Trónok harca-rajongóként borzasztó belegondolni, hogy pusztán egy rész van hátra a 7. évadból, és minimum egy évet kell várni az UTOLSÓ ÉVADRA! Ó, jaj! Mindenesetre még ne szomorkodjunk, hátravan egy igazán izgalmasnak ígérkező évadfinálé, és már pár infót tudunk is a 8. évadról! 

vous - 2017.08.22.
Minden, amit már tudni lehet a Trónok harca 8. évadjáról

A 8. évad az utolsó Trónok harca-évad 

Ez nagyon szomorú hír. 2016 júniusában az HBO programigazgatója, Casey Bloys bejelentette, hogy a 8. évad lesz az utolsó GoT-évad. Casey azt is elárulta, hogy ha tehetné, akkor 10 évadot készítene, de figyelembe kell venniük, hogy mi a legjobb a sorozat szempontjából. 

A 8. évad pusztán 6 részből fog állni

A 6. évad végén a sorozat egyik producere, David Benioff azt mondta, pusztán 13 rész van még hátra. Azt tudjuk, hogy a 7. évad 7 részes, így egy „nagyon bonyolult” matematikai számítással kiszámítható, hogy az utolsó évad pusztán 6 részből fog állni.

A 8. évad részei rekordhosszúságúak lesznek

Bár az epizódszám csökken, a futásidő nő. Míg a 7. évad részei átlagosan egyórások, az utolsó évad részei 80 percesek vagy annál is hosszabbak lesznek. 

A kétórás epizódidő soknak tűnik, de ez egy nagyszerű sorozat, szóval ki tudja! 

 – mondta Casey Bloys.

Még nincs premierdátum

Sajnos a 8. évad a szokásosnál később érkezhet. Bár a producerek remélik, hogy jövő nyáron képernyőre kerülhet, azt pletykálják, hogy a premiert akár 2019-ig elhúzhatják, mivel még nem kezdték el forgatni az új évadot.

A forgatókönyvet már megírták

A GoT utolsó epizódjai már meg lettek írva, ezt maga Bloys erősítette meg a TCA sajtótájékoztatóján 2017 júliusában. A cselekményről azonban még semmit sem lehet tudni.

A forgatás várhatóan 2017 októberében kezdődik

Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) egy augusztus közepi interjúban ezt mondta: 

Nem tudom, hogy mi fog történni a következő szezonban. Októberben viszamegyünk, így talán a következő hetekben kapjuk meg a szkripteket, és akkor kiderítem!

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Még több Trónok harca!

Tipp: kezdjétek el elölről nézni a sorozatot, míg várunk a folytatásra! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.