Egyéb kategória

Veszkócsizmák és a piros ötven árnyalata – Közelegnek az ősz legnagyobb trendjei

Szomorú, de nemcsak a közösségi oldalon található mémek hada, az időjárás is egyre többször jelzi: mindjárt itt az ősz. Miután mindenki elmorzsolt egy-egy könnycseppet, nézzük a dolgok jó oldalát: nyakunkon vannak az őszi trendek, amiket jobb, ha mielőtt megismertek – és megszoktok. 

vous - 2017.08.18.
Veszkócsizmák és a piros ötven árnyalata – Közelegnek az ősz legnagyobb trendjei

Ha rendszeresen olvastok minket, már jó pár hete tudjátok, hogy ősszel imádni fogjuk a türkizt, végre alul-felül is farmerba bújhatunk, megtudhattátok már, hogy visszatér a nagy kedvenc, a csípőnadrág és oversize ingekből sem lesz hiány. Ha ez nem lenne elég, a statement ékszereket karika fülbevalókra cseréljük, a clutchokat pedig Eastpak hátizsákokra.

De mire számíthatunk még? Hiszen a listának itt még koránt sincs vége! A trendek csak úgy ömlenek befelé a boltokba, íme egy kis segítség, hogy ne fulladjatok meg.

ferfi-ruhak-engel-nora1

Lassan már az őszi bevásárlásra készültök? A férfiosztályt se hagyjátok ki! 

Ugye megvan a tipikus filmjelenet, amikor egy mesés éjszaka után a nő magára veszi a férfi tökéletesre vasalt fehér ingjét? Ami nem baj, hogy három számmal nagyobb, nem baj, hogy férfiaknak készült, mert így is tökéletesen áll rajta. Egyszerre kölcsönöz nőies, érzéki, szexi, de mégis határozott megjelenést. Most pedig vissza a valóságba! Ugyanis ott is játszhatunk férfi ruhadarabokkal, mutatom is, hogyan! A teljes cikket ITT olvashatjátok! 

Szín – a piros 50 árnyalata

Az utóbbi évek őszi trendszínei a burgundi és az okkersárga megjelenésével ki is merültek. Idén azonban elfelejthetjük a tipikus falevél-árnyalatokat, képbe kerül ugyanis a lehető legdögösebb szín, a piros. Ahogy azt már korábban megírtam, nagy sláger lesz ősszel a türkiz, de még nagyobb sláger lesz a dögös, vadító, magabiztosságot sugárzó piros és annak különböző árnyalatai. Ha szerettek kitűnni a tömegből, ez a ti évszakotok lesz. Egy vörös csizma vagy egy piros ballonkabát, és minden szem rátok szegeződik

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue
piros divat

Perzseljen a ruhatár! – Viseljétek magabiztosan a szerelem színét!

Egy piros rúzsra manapság azonnal, míg egy piros kabátra ritkán vagy talán soha nem mondunk igent. Pedig a szerelem színének igenis van helye a ruhatárunkban, ráadásul egy kis odafigyeléssel ebből a színből (is) mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akarom mondani, hozzá illőt! Egy korábbi cikkünkben Nyaka Dóri, a NORIE-team stylistja segítségével megmutattuk, hogyan válasszatok színtípusotokhoz illő piros darabokat. A folytatást keressétek ITT 

Fazon – tovább hódít a fodor, ezúttal a gallérokon

Tavasszal mindent elleptek a fodrok, szinte kis híján fodormérgezést kaptunk, nos ez ősszel sem lesz másképp. A fodrok tovább uralják a trendeket, ősszel többek között az álló nyakú gallérokon térnek vissza. 

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Anyag – vintage hangulatú szőrme

Míg a tavalyi évben hódítottak az úgynevezett statement bundák, addig idén a visszafogottságra mentek a tervezők – már amennyire egy talpig érő szőrmekabát képes visszafogott lenni. Az idei szezonban olyan divatházak tervezői dobtak piacra igazi vintage hatású szőrmekabátokat, mint a Marc Jacobs, a Céline vagy a Michael Kors.

Természetesen a fast fashion üzletek polcait – szerencsére – csak a műszőrmék lepik majd el, ezek közül is leginkább a bézs, a barna és a sárga színben hódító darabok. 

Objektum doboz

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Stílus – western

Úgy tűnik, a '90-es évek hódító darabjai idén év végén háttérbe szorulnak: a tervezőket az őszi szezonban sokkal inkább megihlette a vadnyugat világa, és ez nem feltétlen baj. Ősszel nagy kedvencek lehetnek a klasszik veszkócsizmák, amiket akár a cipők kis feketéjeként is emlegethetnénk. Emellett valószínűleg jó néhány ruhadarabon visszaköszönnek majd a westernvilág szimbólumai, csakúgy, mint a bőr mint kiegészítő. 

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue
engel-nora-western-divat-2017-wild-west-store1

Helló, cowgirl! – Egy kockás ing és egy rojtos mellény mindig jól jön

Cowboykalapra és kockás ingre valószínűleg Madonna Don’t Tell Me című videoklipje óta nem irigykedett úgy igazán ember, pedig egy-egy western stílus inspirálta ruhadarabnak igenis van létjogosultsága és helye egy hétköznapi nő gardróbjában is. Most bőszen rázzátok a fejeteket? Olvassatok tovább, esélyes, hogy meggondoljátok magatokat!

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek