Egyéb kategória

Wow! Ő a legjobban fizetett hollywoodi színésznő

Kijött a lista: ők 2017 legjobban fizetett színésznői! Mi egy kicsit meglepődtünk...

vous - 2017.08.17.
Wow! Ő a legjobban fizetett hollywoodi színésznő

A Forbes magazin lehozta a legjobban fizetett színésznők listáját. A lista élén Emma Stone áll, aki idén Oscar-díjat kapott a Kaliforniai álom című filmért. A magazin szerint 2016 júniusa és 2017 júniusa között összesen 26 millió dollárt (6,7 milliárd forintot) zsebelt be. 

Őt követi a második helyen Jennifer Aniston 25,5 millió dollárral, majd druszája, Jennifer Lawrence, aki 2017-ben elvesztette két évig tartó vezető pozícióját, és immár a harmadik helyen végzett 24 millió dollárral.

persely pénz spórolás

Beszéljünk a mumusról! Miért keresnek kevesebbet a nők, mint a férfiak?

Meglepő, de 2016-ban még mindig téma a nemek közötti béregyenlőtlenség, annak ellenére, hogy mára több lány választja a továbbtanulást, mint fiú. De akkor mégis miért nem keresnek ugyanannyit?

Az első tízben landolt még Melissa McCarthy, Mila Kunis, Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts, valamint Amy Adams.

A legjobban fizetett férfiszínészek listáját csak a jövő héten hozza nyilvánosságra a magazin. 2016-ban a lista élén Dwayne Johnson végzett 64 millió dollárral.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: