Egyéb kategória

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek.

vous - 2015.10.13.
Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

Nekünk nőknek valószínűleg nem lesz nehéz feldolgozni a legfrissebb hírt, miszerint jövő márciustól nem lesz több fedetlen kebel a Playboy magazinban. De mi lesz a férfiakkal?

Cory Jones főszerkesztő múlt hónapban látogatta meg a magazin alapítóját, Hugh Hefnert és közösen döntöttek az újság új arculatáról. Ez a döntés pedig nem jelent mást, mint hogy nem lesz többé teljesen meztelen nő a férfiak kedvenc magazinjában. Hála az internetnek, a meztelenkedés ma már elavulttá vált és mindez a példányszámok csökkenésében is megmutatkozik.

Ma már egyetlen kattintásra vannak az emberek olyan szexuális tartalmaktól, amit csak elképzelnek, és mindezt ingyen kapják.

– érvelt a döntés mellett Cory Jones a New York Timesnak.

Mivel jövő márciusig már nincs sok idő hátra, így összegyűjtöttük a hazai Playboy magazin legemlékezetesebb momentumait. Íme!

Gregor Bernadett 2007-ben vetkőzött sok férfi nagy örömére

Forrás:
Playboy

Bódi Sylvi állítása szerint tavaly meztelenkedett utoljára. A Playboyban biztos, az Instagramját elnézve azonban úgy tűnik, még mindig szereti ledobni a ruháját

Forrás:
Playboy

Ki ne emlékezne arra, mikor minden azzal volt tele, hogy Zalatnay Sarolta levetkőzött a magazinnak?

Forrás:
Playboy

Régen minden jobb volt: mikor még Horváth Éva vezette az Éden Hotelt

Forrás:
Playboy

Minden bizonnyal a magyar Playboy-történelem legnagyobb vitákat kiváltó száma az volt, mikor Faludy György és ifjú felesége pózoltak a magazinnak

Forrás:
Playboy

Liptai Claudia pedig szintén sokak álmát váltotta valóra azzal, mikor bevállalta az aktfotózást

Forrás:
Playboy

Liptai Claudia további képeit a Playboy magazin oldalán, ide kattintva megnézhetitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.