Egyéb kategória

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek.

vous - 2015.10.13.
Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

Nekünk nőknek valószínűleg nem lesz nehéz feldolgozni a legfrissebb hírt, miszerint jövő márciustól nem lesz több fedetlen kebel a Playboy magazinban. De mi lesz a férfiakkal?

Cory Jones főszerkesztő múlt hónapban látogatta meg a magazin alapítóját, Hugh Hefnert és közösen döntöttek az újság új arculatáról. Ez a döntés pedig nem jelent mást, mint hogy nem lesz többé teljesen meztelen nő a férfiak kedvenc magazinjában. Hála az internetnek, a meztelenkedés ma már elavulttá vált és mindez a példányszámok csökkenésében is megmutatkozik.

Ma már egyetlen kattintásra vannak az emberek olyan szexuális tartalmaktól, amit csak elképzelnek, és mindezt ingyen kapják.

– érvelt a döntés mellett Cory Jones a New York Timesnak.

Mivel jövő márciusig már nincs sok idő hátra, így összegyűjtöttük a hazai Playboy magazin legemlékezetesebb momentumait. Íme!

Gregor Bernadett 2007-ben vetkőzött sok férfi nagy örömére

Forrás:
Playboy

Bódi Sylvi állítása szerint tavaly meztelenkedett utoljára. A Playboyban biztos, az Instagramját elnézve azonban úgy tűnik, még mindig szereti ledobni a ruháját

Forrás:
Playboy

Ki ne emlékezne arra, mikor minden azzal volt tele, hogy Zalatnay Sarolta levetkőzött a magazinnak?

Forrás:
Playboy

Régen minden jobb volt: mikor még Horváth Éva vezette az Éden Hotelt

Forrás:
Playboy

Minden bizonnyal a magyar Playboy-történelem legnagyobb vitákat kiváltó száma az volt, mikor Faludy György és ifjú felesége pózoltak a magazinnak

Forrás:
Playboy

Liptai Claudia pedig szintén sokak álmát váltotta valóra azzal, mikor bevállalta az aktfotózást

Forrás:
Playboy

Liptai Claudia további képeit a Playboy magazin oldalán, ide kattintva megnézhetitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.