Egyéb kategória

Na végre! Itt a duett, amit minden High School Musical-rajongó várt már

Néhány évvel ezelőtt hatalmas High School Musical-lázban égett minden tini, és valószínűleg nem én voltam az egyetlen, aki az összes dalt kívülről fújta. Furcsamód a két női főszereplő, Sharpay és Gabriella sosem énekeltek együtt duettet; de most megmutatták, milyen szuper is lett volna ez!

vous - 2017.01.07.
Na végre! Itt a duett, amit minden High School Musical-rajongó várt már

Az első HSM-film már több mint 10 éves, de a szereplők szinte egy percet sem öregedtek azóta, maximum sokkal jobban néznek ki. Erről legutóbb akkor bizonyosodhattatok meg, amikor a fiúbanda ismét összeállt, de azért a Zac Efron főszereplésével készülő Baywatch előzetese sem volt semmi!

A rajongói tábor akkoriban két részből állt: voltak, akik a visszafogott Gabriellának szurkoltak, míg mások a harsány Sharpay-nek. Az ellentétektől függetlenül abban viszont mindenki egyetértett, hogy nagyon klassz lenne hallani tőlük egy közös dalt, amit csak ők ketten énekelnek. Noha erre Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens is nagyon vágyott, valahogy a forgatókönyvből mégis kimaradt. A napokban viszont bepótolták, és közösen énekelték el az Ex's and Oh's című sláger lassított változatát.

Hallgassátok meg, eszméletlen jól sikerült!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.