Egyéb kategória

Egy kis nosztalgia – Nyári filmek, amiket imádtunk a 2000-es években

A tinifilmek aranykora a 90-es éveken túl egyértelműen a 2000-es évek elején volt. A tinifilmek között ráadásul külön kategóriát képeztek a kifejezetten nyárra szánt alkotások. Ezekből szemezgettünk egy kicsit.

vous - 2018.08.14.
Egy kis nosztalgia – Nyári filmek, amiket imádtunk a 2000-es években

High School Musical 2

A 2005-ben útjára indult High School musical óriási sikernek örvendett a 2000-es években. Mondhatni nem volt olyan tinilány, aki ne lett volna szerelmes Troy Bolton karakterébe. A Disney film második részében a szereplők Sharpay és Ryan szüleinek birtokán kapnak munkát, és eldöntik, hogy ez lesz mindenidők legjobb nyara. A High School musical trilógia olyan sztárok karrierjét inditotta be, mint Zac Efron, Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale.

Objektum doboz

Rocktábor

A  szintén Disney film mindkét része nyáron, logikusan egy zenei táborban játszódik, ahol Shane (Joe Jonas) véletlenül meghallja egy gyönyörű hangú tinilány (Demi Lovato) hangját, ezek után pedig feltett szándéka, hogy megkeresse és kiderítse ki is ez a lány. Szomorú belegondolni, hogy a filmben szereplő Demi Lovatonak itt kezdődtek drogproblémái.

Objektum doboz

Négyen egy gatyában

A négy legjobb barátnőnek (Carmen, Tibby, Bridget és Lena) távol kell tölteniük egymástól a nyarat, csodával határos módon egy nadrág tartja őket össze, ami mindannyiukra tökéletesen passzol. A film olyan azóta befutott színésznőknek indította el a karrierjét, mint például Blake Lively vagy Alexis Bledel.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.