Egyéb kategória

És az idei karácsony legfurcsább trendje: a Grincs-körmök

A karácsonyban nem csak a meghitt hangulatot, a közös családi programokat és a dekorációt lehet imádni. Ilyenkor ugyanis szinte szárnyra kapnak a szépségtrendek, amiknek nagy része úgy néz ki, mint egy valóra vált álom, de azért akad néhány furcsaság is. Idén az egyik határozottan a Grincs-köröm lett!

vous - 2016.12.12.
És az idei karácsony legfurcsább trendje: a Grincs-körmök

A körömtrendek jönnek-mennek, és láthattunk már néhány nem mindennapi alkotást, az egyszer biztos. Emlékeztek még a csúnya pulcsis mintákra, amik valójában szuperül mutattak a kézen? Na és arra a lányra, aki EHETŐ csokis manikűrt készített? Ezek után bárki azt gondolhatná, hogy nincs tovább, elértük a csúcsot, és ezeket a körmöket nem lehet tetézni… Pedig de!

Egy Twitter-felhasználó lazán lekörözte az előbbieket, méghozzá a Grincs-körmökkel. A manikűr lényege, hogy lakkal festett minták helyett szőrrel díszítette az ujjait, amitől egy az egyben úgy nézett ki, mint a Grincs-film gonosz főszereplőjének a keze.

Objektum doboz

Persze a lánynak nem ez volt a célja, de az emberek rögtön erre asszociáltak, amit rengeteg vicces poszt követett. Volt, aki szerint ez a köröm cuki, már ha épp karácsonyi ajándékokat mész ellopni, de az alábbi kép is jól bemutatja a hasonlóságot.

Objektum doboz

Ti bevállalnátok ezt a manikűrt?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.