Egyéb kategória

Nem jutunk szóhoz az új manikűrtrendtől

Pár napja kering az interneten a buborékköröm-hisztéria. Mindenki rácsodálkozik, undorodik: hogy lehet ilyen béna egy műkörmös? Ám mi van, ha ezek direkt készülnek ilyen rondára?

vous - 2015.08.06.
Nem jutunk szóhoz az új manikűrtrendtől

Bizony, nem elrontott manikűrökről van szó, hanem egy új trendről. A buborékkörmök külföldön igen elterjedtek, nálunk szerencsére még nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen körmökkel mászkáljanak a lányok az utcán. Az biztos, hogy összesúgnának a hátuk mögött, és nem azért, mert szép, ízléses, hanem mert nagyon csúnya és igénytelen hatást kelt. A kommentelők véleménye persze elég színes, van, akinek bejön a huplis köröm, és egy kicsit többen vannak, akik szörnyülködnek. Hoztam pár képet, döntsétek el, hogy nektek bejön-e!

Forrás:
Instagram/nailartbyjen

Forrás:
Instagram/jadegingerrx

Forrás:
Instagram/vmontey123

Forrás:
Instagram/elisaduartej

Forrás:
Instagram/mermissues
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.