Egyéb kategória

Nem jutunk szóhoz az új manikűrtrendtől

Pár napja kering az interneten a buborékköröm-hisztéria. Mindenki rácsodálkozik, undorodik: hogy lehet ilyen béna egy műkörmös? Ám mi van, ha ezek direkt készülnek ilyen rondára?

vous - 2015.08.06.
Nem jutunk szóhoz az új manikűrtrendtől

Bizony, nem elrontott manikűrökről van szó, hanem egy új trendről. A buborékkörmök külföldön igen elterjedtek, nálunk szerencsére még nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen körmökkel mászkáljanak a lányok az utcán. Az biztos, hogy összesúgnának a hátuk mögött, és nem azért, mert szép, ízléses, hanem mert nagyon csúnya és igénytelen hatást kelt. A kommentelők véleménye persze elég színes, van, akinek bejön a huplis köröm, és egy kicsit többen vannak, akik szörnyülködnek. Hoztam pár képet, döntsétek el, hogy nektek bejön-e!

Forrás:
Instagram/nailartbyjen

Forrás:
Instagram/jadegingerrx

Forrás:
Instagram/vmontey123

Forrás:
Instagram/elisaduartej

Forrás:
Instagram/mermissues
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.