Egyéb kategória

Ragyogjátok túl a napot!

Ha hőség, akkor a neon összes árnyalata kötelező egy vérbeli VOUS-lánynak! Rikító színek minden mennyiségben, mindeneden! Most azonban összpontosítsunk csak a kacsókra, illetve a körmökre. Összegyűjtöttem nektek a legtrendibb neon manikűröket, amiket még a nap is megirigyelne tőletek.
vous - 2015.07.04.
Ragyogjátok túl a napot!

Ilyenkor nyáron szempihentető egy gyönyörű manikűr, főleg, ha ízléses, és még neonszínben is pompázik. Annyi csodát találtam, hogy nem álltam meg, és pár gyönyörű pedikűrt is becsempésztem nektek. Elárulok egy titkot: én saját magamnak csinálom a körmeim, van, hogy hosszabbra vágyom, és van, amikor csak feldobok egy géllakkot, de az viszont mindig valamilyen élénk szín. (Télen természetesen csak a fekete.) Remélem, megihlet titeket ez a minigaléria, engem nagyon inspirált, így már tudom is, milyen színű lesz legközelebb a körmöm! Nektek melyik a kedvencetek?
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!