Egyéb kategória

Ragyogjátok túl a napot!

Ha hőség, akkor a neon összes árnyalata kötelező egy vérbeli VOUS-lánynak! Rikító színek minden mennyiségben, mindeneden! Most azonban összpontosítsunk csak a kacsókra, illetve a körmökre. Összegyűjtöttem nektek a legtrendibb neon manikűröket, amiket még a nap is megirigyelne tőletek.
vous - 2015.07.04.
Ragyogjátok túl a napot!

Ilyenkor nyáron szempihentető egy gyönyörű manikűr, főleg, ha ízléses, és még neonszínben is pompázik. Annyi csodát találtam, hogy nem álltam meg, és pár gyönyörű pedikűrt is becsempésztem nektek. Elárulok egy titkot: én saját magamnak csinálom a körmeim, van, hogy hosszabbra vágyom, és van, amikor csak feldobok egy géllakkot, de az viszont mindig valamilyen élénk szín. (Télen természetesen csak a fekete.) Remélem, megihlet titeket ez a minigaléria, engem nagyon inspirált, így már tudom is, milyen színű lesz legközelebb a körmöm! Nektek melyik a kedvencetek?
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.