Egyéb kategória

Katalin hercegné divatbakija: nyilvános eseményen viselt hajhálót

Katalin hercegné haja valahogy mindig tökéletes. Szinte hihetetlen, hogy frizuráját sem az eső, sem a szél nem teszi tönkre. De mégis mi lehet a titka? Hát most kiderült!

vous - 2016.10.14.
Katalin hercegné divatbakija: nyilvános eseményen viselt hajhálót

Katalin hercegné a napokban Hollandiába látogatott el, ahol persze ismét nagyon csinos volt. Egy púderkék, peplumos koztümöt viselt, hatalmas gombokkal és egy övvel a derekán. A megjelenése azonban most mégsem volt tökéletes, sőt, a Cosmopolitan szépségszerkesztője egy hatalmas divatbakit vett észre: Katalin hajhálót viselt! Igen, jól olvassátok.

Forrás:
EMMANUEL DUNAND / AFP

Ez a „trükk” nem újszerű, ugyanis a Hello Giggles szerint az afroamerikai nők már évek óta hajhálót viselnek az ágyban, hogy ne lógjon az arcukba a hajuk. Ez egyébként akkor is jó trükk, ha ti sem akarjátok, hogy az arcotokba lógjon a hajatok, de nem szeretnétek, hogy betörje este a gumi. Na de hogy egy nyilvános eseményen hajhálót viselni? Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én azt hittem, csak a konyhás nénik viselnek hajhálót emberek között. Most meg ez lesz az új divat?

Első látásra talán fel sem tűnik a szinte átlátszó hajháló, pedig ott van!

Forrás:
EMMANUEL DUNAND / AFP

Forrás:
EMMANUEL DUNAND / AFP

Nem látjátok?

Nyugi, én is alig vettem észre, de ha ide kattintotok, akkor az amerikai Cosmopolitan oldalán találtok a hercegné hajáról egy nagyon közeli képet, amin kis nyilacskákkal jelölték is nektek a hajhálót. Ugye most már ti is látjátok?
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.