Egyéb kategória

Ilyet még nem láttatok: Rihanna új ruhakollekciója nagyon dögös

Rihanna a párizsi divathét kellős közepén mutatta be új kollekcióját a Fentyvel és a Pumával közreműködve. Elöljáróban annyit, hogy nagyon vagány lett.

vous - 2016.09.29.
Ilyet még nem láttatok: Rihanna új ruhakollekciója nagyon dögös

Rihanna odatette magát rendesen. A párizsi divathéten bemutatta vadiúj kollekcióját, ami a Fenty x Puma by Rihanna nevet kapta. A bemutatót a párizsi Salomon de Rothschild fényűző falai között tartották. A kollekcióra nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy sportos. A barokk stílus keveredik az athleisure-rel, emellett helyet kaptak a fodrok, a fűzők és a pasztellszínek, és dominál a fekete és a fehér.

csefalvay-fanny-grafika-athleisure-sport-divat

Jóganadrágban egész évben – avagy hogyan hódít az athleisure stílus

Az elmúlt években a nagy divatházaknak köszönhetően a sportruházat kiszabadult az edzőtermek falai közül, és beépült a mindennapok ruhatárába. Ez a változás teljes mértékben elmosta a határokat az öltözködésben. A sportos elemek így tökéletesen beilleszthetőek egy elegáns nő ruhatárába is.

Fanny korrábbi cikkét ITT olvashatjátok!

Amikro a VOUS-lányok megpillantották a kollekció képeit, egyből azzal fogadtak, hogy „ANNYIRA EMCSIS!”. És tényleg, annyira bejön Riri kollekciója, hogy már látom is magam a ruhákban. A darabok szerintem annyira zseniálisak, hogy lassan elfelejtjük Rihanna borzalmas szigetes fellépését.

Forrás:
BRYAN BEDDER / AFP

Forrás:
BRYAN BEDDER / AFP
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.