Egyéb kategória

Soha nem lesz alkalmasabb nap az életmódváltásra, mint a mai

Augusztus 22-én indul a VOUS 21 NAP – Pont neked életmódváltó programja. A három hét során az egészséges életmód minden területéről érkező szakemberek biztosítják, hogy gondosan felépített, biztonságos programban vegyetek részt. Ők küldenek most nektek üzenetet, hogy fejben is felkészüljetek a rátok váró kihívásra – vagy segítsenek nektek átbillenni a holtponton, ha még nem köteleztétek el magatokat a program mellett!

vous - 2016.08.18.
Soha nem lesz alkalmasabb nap az életmódváltásra, mint a mai

Bio Gabi, a 21 NAP – Pont neked táplálkozási szakértője és a teljes étrend összeállítója arra biztat benneteket, hogy az akciók és a kampányok ellenére hallgassatok inkább arra a vékonyka hangra, amelyik azt súgja régóta: bizony, változtatnotok kell. Íme az ő gondolatai:

21 nap Bio Gabi

Bio Gabi üzenete:

„Kedves 21 NAP-osok és leendő 21 NAP-osok!

Vannak az életben döntéshelyzetek, amelyeket az ember gyakran igyekszik a jövőbe tolni, halogatni. A kérdés mindig az, hogy miért döntsek egy lehetőség vagy program mellett. Azért, mert valakik rá akarnak venni? Vagy azért, mert most akciós? Van ennél mélyebb motiváció is…?

Igen! Úgy gondolom, a mélyebb hajtóerő a lényeges.

Talán nem is nevezném hajtóerőnek, mert még nem az, csak egy legbelül megbújó gondolatfoszlány, ami azt súgja: 'Változtatnom kellene, így nem mehet tovább. Lépjek már végre ki a komfortzónámból, meddig halogatom?' Nos, ezért van szükség a megszervezett, szakértők által menedzselt, követhető és belátható életmódváltó programra. Segít átbillenni, felhangosítani a belső hangot.

Mi, szakértők a részünket a 21 NAP – Pont neked kapcsán megtettük, kidolgoztuk, leírtuk, megosztottuk, sőt meg is éljük. És ti?”

Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN, a 21 NAP – Pont neked motivációs trénere, a mentorotok végig ott lesz mellettetek. Péter jó ideje céljának tekinti, hogy ne csak megszerettesse a mozgást és az egészséges életmódot másokkal, hanem felhívja a figyelmet a fenntartható egészségre.

21 nap Kropkó Péter

Kropkó Péter üzenete:

„Sokan próbálkoznak egyéni hősként a hosszú idő alatt, lassan, de észrevétlenül káros irányba terelődött életüket egy egészségesebb, tudatosabb, fenntarthatóbb irányba terelni. A hiba az, hogy a visszaútra egy-két napot szánunk. A romlási folyamat lassú, a nem hozzáértő szemek számára láthatatlan eseménysor, csak a végeredményt konstatálhatjuk.

A kisebb problémák közé tartozik a kinőtt bikini, a nehezebb cipőkötés, az ingerlékenység vagy a fáradékonyság. Aztán akadnak komolyabb következmények is: a magasabb koleszterin, az emelkedő vérnyomás, a lassuló anyagcsere – azaz gyorsuló öregedés –, a még súlyosabb betegségekről már csak az ijesztgetés gyanúja miatt se beszéljünk!

Nem tudom, sokan miért gondolják úgy, ha nem tudták a hosszú lejtmenet hibáit egyesével megfogni annak idején, most a visszaútra adott egyszeri irányváltással sok mindenre oda tudnak majd figyelni. Az ilyen jellegű egyéni vállalkozás több mint kilencven százalékban kudarcra van ítélve. A változáshoz intenzív, előrelátó, tudományos és alapos tervezésre van szükség – ebben nyújtanak segítséget a szakértők.

Mint a sportban:

  • közös helyzetfelmérés;
  • közös célkitűzés;
  • közös edzés és (feladat)tervezés – a céltól visszafele felépítve; ezután nem tekintgetjük, hogy milyen messze a cél, csak a következő feladat végrehajtására kell figyelnünk. Határozottan, egyesével koncentrálva, elvégezve a soron következő pontokat.

Ezzel a módszerrel a tapasztalatok szerint képesek vagyunk kilencven százalék fölé tornászni a sikeresség esélyét!”

Dr. Horváth-Tanka Enikő, a 21 NAP – Pont neked jógaoktatója, a Colibri Jógastúdió vezetője szerint hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy a lehetőségeink adottak, és nap mint nap ugyanazok. Éljük az életünket, dédelgetjük a terveinket, álmainkat, de valójában nem teszünk értük semmit. Ezen kell változtatni!

21 nap Dr. Horváth-Tanka Enikő

Dr. Horváth-Tanka Enikő üzenete:

„Hisszük, hogy a jövő végtelen, és holnap éppen úgy lehetőségünk nyílik majd a megvalósításra. Elhitetjük magunkkal, hogy tudatosan tervezzük a jövőt, ám valójában a MOST-ban nem történik semmi.

Túlélünk.

Legyen szó emberi kapcsolatokról, életmódváltásról, hivatásról, álmokról, a gondolataink, terveink nagyszabásúak, ám a megvalósításhoz vezető ösvényre nem lépünk rá.

A legtöbbünk csak akkor eszmél, amikor már el kell fogadnia a megmásíthatatlanság tényét. Ilyenkor persze jön a kapkodás. Rosszabb esetben tüneti megoldást választunk, figyelmen kívül hagyjuk megérzéseinket, és a felszínről elnyomva a fájdalmat, folytatjuk tovább a megszokott életünket.

Jobb esetben – ha kicsit későn is – visszatalálunk önmagunkhoz, és változtatunk. Minden egyes nap lehetőséged van a változásra, és igen, mindennap AZ A NAP! Ez a mai is.

Az új ösvény, amire rálépsz, minden bizonnyal nem lesz akadálymentes, de ha figyelsz, észreveszed majd a jeleket, amik napról napra megerősítenek abban, hogy jó úton haladsz.

Indulj el! Soha nem lesz alkalmasabb nap vagy pillanat!

21 nap logó fehér

Vágjatok bele MOST az életmódváltásba!

Augusztus 22-én indul a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programunk komplex edzésprogrammal, étrenddel, receptekkel, videókkal, cikkekkel és tippekkel. Fizesd elő a programot 21 000 forint helyett kedvezményesen 4990 forintért.

App Store – http://apple.co/2aoK3To

Google Play Áruház – http://bit.ly/2aJhAqS

INDULÁS a teljes tartalommal: 2016. augusztus 22.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.