Egyéb kategória

Cukiság reggelre: így reagál a kiskutyus, mikor meglátja a tükörképét

Cuki cicák, édes kiskutyák jöhetnek minden mennyiségben – főleg egy ilyen tündéri golden retriever! Egyszerűen tünemény, amit ebben a videóban művel.

vous - 2016.08.02.
Cukiság reggelre: így reagál a kiskutyus, mikor meglátja a tükörképét

Korábban már megmutattuk, milyen édesek a kiskutyák hajszobrászkodás előtt és után, sőt arról is tudósítottunk már titeket, hogy a kutyusok helyett idén a kecskék lesznek a legkedveltebb háziállatok. Ezúttal mégis visszakanyarodnék egy kicsit a vakkantó négylábúakhoz, hisz nekem mégiscsak ők a kedvenceim.

kutya

5 perces teszt, ami megmondja, a kutyátok ki van-e száradva a hőségben

A kutyák nagyon értelmesen tudnak nézni, és rendkívül okosak is, ám azt azért még ők sem tudják jelezni, hogy ki vannak száradva. Pedig ezt a kánikula időszakában nagyon fontos, hogy észrevegyétek, hiszen ha nem intézkedtek gyorsan, a kutyusotok életébe is kerülhet. A teljes cikkért kattintsatok ide!

A golden retriever kutyákat egyszerűen imádom, hiszen bolondosak, aranyosak és okosak. Ám ehhez a kiskutyához nincs fogható. Amikor először látja meg magát a tükörben, azt hiszi, hogy van egy játszótársa, aki pont úgy néz ki, mint ő – olvashatjuk a Popsugar oldalán. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szívesen lennék a gazdija!

Nézzétek csak, milyen cuki!

Objektum doboz

Ugye hogy zabálnivaló?

Ajánlott cikkek