Egyéb kategória

Ilyen lesz a körmötök, ha több mint 100 lakkal festitek ki egyszerre

Bizonyára ti is követtek egypár vloggert, hiszen tele van velük az internet. A különböző szépségápolással, sminkeléssel foglalkozó beauty vloggerek sokszor hasznos tanácsokkal látnak el minket, de videóikból általában megtudhatjuk azt is, hogy egy-egy termék hogyan működik, és mennyire éri meg az árát. De nem csak ezeket osztják meg velünk...

vous - 2016.06.14.
Ilyen lesz a körmötök, ha több mint 100 lakkal festitek ki egyszerre

Christine, a Simply Nailogical YouTube-csatorna vloggere egy nagyon különleges videót töltött fel a napokban. Mivel szereti és gyűjti a körömlakkokat, az elmúlt időszakban rengetegen kérték, hogy fesse ki a körmeit egyszerre az összes lakkjával. Hogy miért kérnek ilyet az emberek, az örök rejtély marad, de Christine elfogadta a kihívást, és egy egész napon keresztül csak lakkozott, lakkozott és lakkozott… Szerintünk leginkább a buborékmanikűrre hasonlít a végeredmény.

A folyamatot és a végeredményt megnézhetitek itt:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.