Egyéb kategória

A legjobb társatok a fogyásban a törölközőtök!

Kedves VOUS-lányok! Tegyétek a szívetekre a kezeteket, majd emelje magasba a karját az, akit még sosem foglalkoztatott a fogyókúra gondolata. Valljátok be őszintén, a súlycsökkentés, mint a kisördög, mindig ott motoszkál a fejetekben nektek is.
vous - 2016.03.11.
A legjobb társatok a fogyásban a törölközőtök!

Már mi is igyekeztünk többször különféle módszerekkel a segítségetekre sietni, ha rászánjátok magatokat a fogyókúrázásra. Korábban összegyűjtöttünk nektek hét különböző étvágycsökkentő praktikát, tíz fogyasztó szuperételt, sőt még azt is megírtuk, hogy az alkoholfogyasztás nem minden esetben növeli az elhízás kockázatát. De álljunk csak meg! Ezek egytől egyig úgymond belső módszerek. Mi a helyzet a külső lehetőségekkel? Csak az edzés? Nem, nem. Két módszert is hozunk most nektek, melyekért a kínaiaknak és a japánoknak tartozunk hálával.

Akupunktúra

Az akupunktúra a kínai orvoslás egyik szakterületeként vált ismertté. A lényege, hogy bizonyos pontokat a test felszínén mechanikusan ingerelnek. Ennek köszönhetően gyógyulást, fájdalomcsillapítást, immunerősítést és akár fogyást is elérhettek.

Forrás:
http://www.afpforum.com

Előfordulhat, hogy sokan ódzkodtok ettől a módszertől, mert csak annyit tudtok róla, hogy ide-oda tűket szúrnak az ember testébe. Nyugodjatok meg, ezek a segédeszközök vékonyak és hajlékonyak, a fájdalomérzet minimális. A fogyás kúraszerű, a hosszáról a pluszkilók száma dönt. Lehet néhány hét, de akár több hónap is. A hatása abban nyilvánul meg, hogy nem lesztek örökké éhesek és a lelkiállapototok is megnyugszik. Fontos! Az akupunktúra nem jelent teljes körű megoldást, hiszen a kezelés alatt ugyanúgy figyelnetek kell a kalóriabevitelre, mellőznötök kell a zsíros és egészségtelen ételeket.

Törölköző-diéta

Egész pontosan pelvic-pillow diet, ami szó szerinti fordításban: kismedencei párna diéta. Ebből érdemesebb kiindulni, amikor a folyamat ismertetése a cél. Így hangzik az eredeti japán recept: fogjatok egy normális méretű törölközőt, tekerjétek össze minél szorosabbra, rögzítsétek valamilyen madzaggal, majd feküdjetek rajta 5 percig úgy, hogy mindez a csípőtök alatt van.

De hogyan lesz ebből fogyás? Kitalálója szerint a helytelen testtartás szabályozása a kulcs. Meg kell szüntetni a bordák és a medence diszharmóniáját, és voilá! Nincs több zsírpárna a derekatokon, a hasatokon vagy a csípőtökön.

Forrás:
http://www.afpforum.com

Nos, VOUS-lányok, ti melyik módszert választjátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon