Egyéb kategória

A legjobb társatok a fogyásban a törölközőtök!

Kedves VOUS-lányok! Tegyétek a szívetekre a kezeteket, majd emelje magasba a karját az, akit még sosem foglalkoztatott a fogyókúra gondolata. Valljátok be őszintén, a súlycsökkentés, mint a kisördög, mindig ott motoszkál a fejetekben nektek is.
vous - 2016.03.11.
A legjobb társatok a fogyásban a törölközőtök!

Már mi is igyekeztünk többször különféle módszerekkel a segítségetekre sietni, ha rászánjátok magatokat a fogyókúrázásra. Korábban összegyűjtöttünk nektek hét különböző étvágycsökkentő praktikát, tíz fogyasztó szuperételt, sőt még azt is megírtuk, hogy az alkoholfogyasztás nem minden esetben növeli az elhízás kockázatát. De álljunk csak meg! Ezek egytől egyig úgymond belső módszerek. Mi a helyzet a külső lehetőségekkel? Csak az edzés? Nem, nem. Két módszert is hozunk most nektek, melyekért a kínaiaknak és a japánoknak tartozunk hálával.

Akupunktúra

Az akupunktúra a kínai orvoslás egyik szakterületeként vált ismertté. A lényege, hogy bizonyos pontokat a test felszínén mechanikusan ingerelnek. Ennek köszönhetően gyógyulást, fájdalomcsillapítást, immunerősítést és akár fogyást is elérhettek.

Forrás:
http://www.afpforum.com

Előfordulhat, hogy sokan ódzkodtok ettől a módszertől, mert csak annyit tudtok róla, hogy ide-oda tűket szúrnak az ember testébe. Nyugodjatok meg, ezek a segédeszközök vékonyak és hajlékonyak, a fájdalomérzet minimális. A fogyás kúraszerű, a hosszáról a pluszkilók száma dönt. Lehet néhány hét, de akár több hónap is. A hatása abban nyilvánul meg, hogy nem lesztek örökké éhesek és a lelkiállapototok is megnyugszik. Fontos! Az akupunktúra nem jelent teljes körű megoldást, hiszen a kezelés alatt ugyanúgy figyelnetek kell a kalóriabevitelre, mellőznötök kell a zsíros és egészségtelen ételeket.

Törölköző-diéta

Egész pontosan pelvic-pillow diet, ami szó szerinti fordításban: kismedencei párna diéta. Ebből érdemesebb kiindulni, amikor a folyamat ismertetése a cél. Így hangzik az eredeti japán recept: fogjatok egy normális méretű törölközőt, tekerjétek össze minél szorosabbra, rögzítsétek valamilyen madzaggal, majd feküdjetek rajta 5 percig úgy, hogy mindez a csípőtök alatt van.

De hogyan lesz ebből fogyás? Kitalálója szerint a helytelen testtartás szabályozása a kulcs. Meg kell szüntetni a bordák és a medence diszharmóniáját, és voilá! Nincs több zsírpárna a derekatokon, a hasatokon vagy a csípőtökön.

Forrás:
http://www.afpforum.com

Nos, VOUS-lányok, ti melyik módszert választjátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.