Egyéb kategória

A világ legjobb fogyókúrás nasiját meg kell ismernetek!

Legelőször az olasz tengerparton ettem kókuszt, nem tudtam ellenállni annak a feelingnek, hogy megállítsam a homokos parton a kokkóó, kokkóó szavakat ordítozó árusokat, és vegyek tőlük egy szelet kókuszt. Először csalódás volt.
vous - 2016.01.08.
A világ legjobb fogyókúrás nasiját meg kell ismernetek!

Az volt, mert a dinnyeszeletre vágott kókuszt elfogyasztani nem könnyű, bár tény, a gránátalmát sem egyszerű megenni, de megéri, mert nagyon finom. Azonban a tömény kókusz íze sem volt csúcs, köze sem volt a reklámokban beállított ízvilághoz, nem lett tőle kékebb a szemem, és nem éreztem magam a tenger szülöttének sem. Úgy döntöttem, megmaradok inkább a mandula mellett, végül is hasonló az ízélmény.

Forrás:
pixabay

Aztán a kezembe került a boltokban a kókuszcsipsz. A rabja lettem. A kókuszcsipsz ugyanis vékony, gyakorlatilag fehér forgácsokból áll, melyeket megpirítanak kicsit, így a vékony szeletkék tényleg átadják azt a kókuszos, tejes ízt, amit a kókuszreszelékben és a tömény kókuszban egyáltalán nem érezhettek. Egy ilyen forgácsot elrágcsálni olyan, mintha elnyalogatnál egy kicsi illatos kókuszolajat, és egy pici sült krumplit ennél rá. Ráadásul még édes is!

Ez a finomság ugyanis tökéletes alternatíva, ha elkapna a sóvárgás a nassolás irányába, valami édesre vágynátok, de nem akartok hizlaló rágcsákat enni. A kókuszcsipsszel ugyanis nyugodt lelkiismerettel bűnözhettek, sőt még jót is tesztek magatokkal!

  • Segít fenntartani a telítettségérzetet.
  • Gomba-, vírus- és baktériumölő hatása van, így segít a candida elleni harcban.
  • Segíti a tápanyagok felszívódását.
  • Segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
  • Javítja az inzulin felszabadítását, csökkenti a vércukorszintet.
  • Gyorsítja a zsírok felszívódását és elégetését.
  • Energiabomba, így felér egy csésze kávéval.

Ne spóroljatok hát, ha kókuszról van szó, a finom, fehér kókuszforgácsokon kívül egyetek finom kókuszgolyót, egy isteni receptet meg is osztottunk veletek! A kókusztej is finom, és ne feledkezzetek meg a kókuszolaj áldásos hatásairól, csodákat tesz a hajatokkal és a bőrötökkel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.