Egyéb kategória

Mese a férfiról, aki jobban szerette a telefonját, mint a barátnőjét

Fárasztó munkanap. Az idegeitek rottyon. Társra vágytok. Hazaértek, és ledobjátok magatokat a pasitok mellé az ágyra, és elkezditek mondani a napotokat, a kínotokat, eresztenétek a gőzt, mire ő csak aház meg ühümöz. A 9gag pörög ezerrel a kezében, a telefont fogdossa, simizi, miközben a ti testetek szomjazik erre.
vous - 2015.08.08.
Mese a férfiról, aki jobban szerette a telefonját, mint a barátnőjét

Te most figyelsz rám?! – kérdezitek.

Felnéz, figyelek persze, mondja, és rajtatok épp elindul egy örömhullám, de ez haragba csap át, mikor egyből vissza is néz imádott Yodájára – mert neve is van ám. Mondjad, veti még utánad, csak úgy hanyagul, mintha mi sem lenne természetesebb. Mert, ugye, a pasik azok, akik képesek egyszerre több dologra figyelni, és nem a nők. (Jó, most szemét voltam, de a nők ilyesmire gondolnak, ha mérgesek.)

Tedd le a telefont! – kéritek.

De semmi reakció. Szemében látjátok a villanást, hogy na, most úgy csinálok, mintha nem hallottam volna, hátha megfeledkezik róla a csajom. Aztán megismétlitek, és bosszús fintorral lejjebb emeli a telefont. Szeméből süt a szemrehányás, mert hát elválasztottátok élete kincsétől, a kütyütől, aminél nincs jobb a világon (még, míg ki nem jön az újabb); kirángattátok őt a virtuális valóságból a rideg valóságba.

És ekkor bennetek is átkattan valami, hogy hát jól van, édesem, akkor telefonozzál, hülyítsed magad egysejtű papucsállatkára. Felálltok, és mentek a saját dolgotokra. Ám este, mikor a kedves megkérdi, hol van a vacsi, hogy a piros pólót kimostad-e, és amúgy is beugorhatnál holnap a bankba elintézni valamit, akkor ti lazán felnéztek a könyvetekből, és pont olyan hanyagul vetitek oda, hogy:

Hát majd Yoda megcsinálja.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.