Egyéb kategória

A mellrákkal küzdő Shannen Doherty jó híreket kapott

Shannen Doherty 2016 nyarán jelentette be, hogy kiújult a mellrákja. Azóta a színésznő részletesen beszámol Instagramján állapotáról. Szerencsére ezúttal jó híreket kapott.

vous - 2017.05.31.
A mellrákkal küzdő Shannen Doherty jó híreket kapott

A színésznő állapotát mi is nyomon követtük:  februárban túlesett utolsó kemoterápiás kezelésén, márciusban pedig már a vörös szőnyegen is megjelent

shanen

„Annyira féltem” – A Bűbájos boszorkák sztárja őszintén mesélt a sugárkezelésről

Ha valakinek, akkor Shannen Dohertynek biztos, hogy elképesztő kitartása és lelkiereje van! A Bűbájos boszorkák sztárja hónapok óta küzd mellrákkal, és most kezdődött meg legújabb kezelése, aminek részleteiről őszintén mesélt.

A színésznő pár hete Instagramján osztotta meg a hírt – ahol egyébként folyamatosan tudtatta rajongóival állapotának fázisait –, hogy jelenleg tünetmentes. 

A következő 5 év döntő fontosságú! Újraépítek mindent, de egy kicsit könnyebb szívvel folytatom!

 – írja. Bár szavai bizakodóak, érezhető, hogy még aggódik, hiszen a rák bármikor visszatérhet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.