Egyéb kategória

Van ennél gázabb? Egy csávó összecsinálta magát, miközben hancúroztunk

Még én sem hinném el, ha nem velem történt volna, de igaz. Az egyik randipartnerem jól összepiszkolta a lepedőmet, és nem a dögös értelemben…

vous - 2022.05.18.
Van ennél gázabb? Egy csávó összecsinálta magát, miközben hancúroztunk

Botond nagyon jó fogásnak tűnt, ezért azonnal jobbra húztam. Nem sokkal később jelzett is a telefonom, hogy ő is így érez. Elkezdtünk beszélgetni, minden remekül alakult, ezért megbeszéltünk egy találkozót a hétvégére.

Nagyon izgatott voltam a találkozás miatt. Elmentünk vacsorázni, ezután úgy döntöttünk, hogy elmegyünk együtt iszogatni is, hogy oldjuk a feszültséget. Természetesen az italok ledöntötték gátlásainkat olyannyira, hogy a lakásomon kötöttünk ki, vadul egymásnak esve.

Elképesztő volt a kémia kettőnk közt, rég nem éreztem így magam senkivel, ezért ki akartam élvezni minden percét.

Sokáig izgattuk egymást, hogy meglegyen a kellő felvezetés, mire végre összeforrtak testeink. Cserélgettük a pozitúrákat, de úgy láttam, mintha aggasztaná valami…Végül megkért, hogy hadd legyen ő felül. Folytattuk tovább, de Botond testtartása kicsit megváltozott, gondoltam már közel lehet a végéhez, így saját magamra koncentráltam. Amikor azt hittem, hogy már nagyon közel a csúcs, egy hatalmas robajt hallottam a paplan alól.

Ó te jó ég! Ne haragudj!

-mondta Botond, és azonnal kifutott a szobából. Időm sem volt reagálni, amikor láttam, hogy a ruháját is vitte magával, majd hallottam, hogy becsapja a bejárati ajtót. Hiába szólongattam, senki sem válaszolt. Ciki, hogy bepukizik, ez érthető, de úgy gondoltam előfordul az ilyesmi, miért kezelte így a dolgot?

Ekkor kezdtem érezni a szagot. Mintha egy csatornafedelet nyitottak volna fel. Felemeltem a paplant, amitől egyből öklendezni kezdtem, merthogy nem csupán egy kis szellentésről volt szó, hanem konkrétan összecsinálta a lepedőmet…

Forrás:
Canva.com

Kezdtem érteni az arckifejezéseket, de a reakcióját egyáltalán nem. Mármint ki csinál ilyet?! Gondolom, hogy nem direkt történt a dolog, de hogy valaki így elfusson… Legalább segíthetett volna összetakarítani, vagy elmagyarázni, de ez így kész katasztrófa volt! Nyilván ennél gázabb helyzet nem jöhet szóba az első randin, de azért még megértettem volna a helyzetet, én is emberből vagyok…

A történet itt még nem ért véget, ugyanis Botond kirobbanó távozása után letiltott minden felületről, hogy még véletlenül se lépjek kapcsolatba vele! Mit gondolt, hogy feladom majd postán a lepedőt, és minden nap küldök neki barna smileyt?

Tény, hogy nem volt felemelő érzés eltakarítani a barna macit, és utána egy jó időre jegeltem minden randi appot a telómról, de legalább már tudok rajta nevetni. Vajon ő is így van ezzel?

Judit történetét Juhász Adél jegyezte le

Ajánlott cikkek