Egyéb kategória

Miért nem ismerik be a csajok Tinderen, ha kövérek?

Nem sokat találkozom azokkal a csajokkal, akiket társkeresőkön ismerek meg. Először szeretek beszélgetni velük pár hétig, hisz csak akkor szánom rá magam a találkozóra, amikor tényleg szimpatikusnak találok valakit.

vous - 2022.02.24.
Miért nem ismerik be a csajok Tinderen, ha kövérek?

Azt azonban utálom, amikor szembesülök azzal, hogy hazudtak nekem. Nagyon könnyű elrejteni a túlsúlyt fotókon, sőt, még videohívásban is. A személyes találkozó során azonban ez egyértelműen látszódik, akkor pedig már nem lehet megfordulni és elmenni. Pontosabban nem illik.

Nem szoktam direkt rákérdezni a beszélgetőpartnerem súlyára, az azonban bosszant, ha szándékosan megtévesztenek.

Számomra fontos az egészséges életmód, rendszeresen mozgok, emiatt elvárnám a leendő partneremtől is, hogy hasonlóan egészséges életmódot folytasson. Emellett persze nem szívesen mutatkoznék elhízott barátnővel. Megértem, hogy valakinek az tetszik, és nagyszerű, ha valakit ez nem zavar, viszont én nem tartozom ebbe a csoportba.

Számomra ciki, ha a mellettem lévő barátnőm kövér, igénytelennek látnám, és kevésbé szépnek.

Ez persze egyikünknek sem lenne jó, pont ezért próbálom kiküszöbölni ezt a problémát. A mozgás szeretetét gyakran felhozom a beszélgetések során is, amire persze mindig az a válasz, hogy én is rendszeresen mozgok, eljárok az edzőterembe, rendszeresen futok. Persze utólag mindig kiderül, hogy ez a rendszeres mozgás nem is olyan gyakori, valamint hogy az étrendjüket illetően sem annyira szigorúak, mint mondták.

plus size

Rengeteg időt tudtam volna megspórolni, ha ezek a nők nem játsszák el a konditerem királynőjét, hanem reális képet mutatnak magukról.
Forrás:
Pexels.com

Nem azzal van baj, hogy ilyen életmódot folytatnak, bár az egészségügyi következményekkel nekik kell számolniuk. Rengeteg időt tudtam volna megspórolni, ha ezek a nők nem játsszák el a konditerem királynőjét, hanem reális képet mutatnak magukról.

A legutóbbi randimon csalódtam a legnagyobbat.

A lány nagyon tetszett, jókat beszélgettünk, még a humorunk is hasonló volt. Komolyabban érdeklődtem iránta, és akár komoly kapcsolatot is el tudtam volna képzelni vele, emiatt pedig biztosra akartam menni. Egész alakos fotót is kaptam tőle, amin jó alakja volt. Állítása szerint rendszeresen úszott, emiatt nem aggódtam, teljes nyugalommal készülődtem a randinkra.

Amikor megláttam, hatalmasat csalódtam. Mint kiderült, a fotó két évvel a randink előtt készült róla, azóta pedig felszaladt rá legalább tizenöt kiló. Az arcán nem látszódott, emiatt a szelfiken sem láttam a változást. Egy óra után leléptem, és eldöntöttem, hogy befejeztem az online ismerkedést.

Aki azt mondja, hogy a külső nem számít, hatalmasat téved, hisz engem is az alapján választanak ki, hisz valószínűleg a lányok fele nem találkozott volna velem, ha nem vagyok száznyolcvan centinél magasabb.

Máté történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek