Egyéb kategória

Lefeküdtem egy sráccal, hogy megírja a diplomamunkám

Nem gondoltam volna, hogy valaha is ez fog történni velem. Egy hatalmas lehetőséget kaptam az élettől, amit ki is használtam. Nem bánom, ami történt, bár lehet, képes lettem volna arra, hogy egyedül is megcsináljam a feladatomat…

vous - 2023.11.10.
Lefeküdtem egy sráccal, hogy megírja a diplomamunkám

Nem terveztem, hogy bele fogok menni ehhez hasonló alkukba, a srác ajánlata azonban visszautasíthatatlan volt.

Az egyetemen több barátot szereztem a gólyatáborban és az évek során, aminek köszönhetően megismertem a fiút, aki felajánlotta számomra a nem mindennapi lehetőséget. Több közös óránk volt, viszont csupán a nevét tudtam, mást nem.

Mindez egy egyetemi társasággal töltött péntek esti bulin változott meg, amikor is látványosan elkezdett flörtölni velem.

Bár hízelgő volt a próbálkozása, esélyét sem láttam arra, hogy komolyan vegyem. Ez azonban megváltozott akkor, amikor felajánlotta számomra, hogy megírja helyettem a szakdolgozatomat, ha lefekszem vele. Először azt hittem, csak hülyét akar belőlem csinálni, ám ő határozottan állította, hajlandó ezt megtenni csak azért, hogy az ágyába kerüljek.

Nem hittem el, amit hallok, de – talán a pillanatnyi gyengeség miatt – úgy döntöttem, belemegyek az alkuba.

Nem gondoltam volna, hogy ténylegesen véghez fogja vinni a tervét, azonban pár héttel később felkeresett, és megkérdezte, pontosan miről szeretnék írni, valamint hogy mikor lenne időm egyeztetni vele a részleteket.

Még ekkor sem hittem, hogy ez ténylegesen meg fog történni, a srác akaratereje miatt azonban úgy éreztem, nem hagyhatom ki a felkínálkozó lehetőséget.

Forrás: Canva

Megegyeztem vele, hogy akkor fogok vele lefeküdni, ha már elfogadták az általa írt munkát, és csak annak megvédése lesz hátra.

Beleegyezett, majd hozzátette, számára nem probléma, neki megéri úgy is, ha várnia kell.

Mindent a tervek szerint bonyolítottunk le. A konzultációk előtt mindig egyeztettem vele, meglepő módon mindent előre eltervezett, és igyekezett a stílusomnak megfelelő dolgozatot készíteni.

Amikor először olvastam a javított, leadásra kész szöveget, leesett az állam. Tökéletesen megírta, a konzulensem is megdicsért, hogy milyen minőségi munkát állítottam össze.

A srác jutalma és az egyezség rám eső része természetesen nem maradt el.

A közös munka után szinte már vártam, hogy megtörténjen az esemény, hisz őszintén bevallva megkedveltem a srácot a sok együtt töltött idő után.

Legnagyobb meglepetésemre az év végére kimondtuk, hogy együtt vagyunk, és azóta is, lassan fél éve nevetünk azon, milyen kitartó módon igyekezett, hogy a lustaságomat kihasználva időt tölthessen velem, valamint hogy az ágyamba is beférkőzhessen…

Panni történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek