Egyéb kategória

5 bizarr dolog, amit a pasik az ágyban kérnek

Egy jól működő kapcsolatban a felek már kitapasztalták egymás vágyait, és olyankor nagyon kevés kérés hangzik furcsán, ha elhangzik hempergés közben. Azonban a kezdeti fázisban sokszor megdöbbenve halljuk, hogy mitől korbácsolódna fel jobban a pasik kedélye. Azt már mindenki döntse el maga, hogy eleget tesz-e ezeknek a szokatlanabb óhajoknak, vagy csak udvariasan eltereli mással a partnere a figyelmét. Egy biztos: van egy sejtésünk, hogy milyen videóknak és filmeknek a hatására támadnak az uraknak ilyen pompás ötletei.

vous - 2022.02.17.
5 bizarr dolog, amit a pasik az ágyban kérnek

Fogdosd magadat

Romantikázás közben nem szokatlan, ha valaki rásegít a saját maga gyönyörére, de amikor erre utasítják, esetleg látványosan markolgatnia kell a saját idomait, az lehet, hogy a pasi szemszögéből igen kívánatos látvány, de megcsinálni elég furcsa érzés, főleg, ha semmi kedved nem volt hozzá.

Objektum doboz

Ne vedd le a cipőt

Szinte át sem lépétek a küszöböt, de már egymásnak estetek, ilyenkor óhatatlan, ha fennmarad pár ruhadarab véletlenül, de külön megkérni a nőt, hogy a cipője maradjon fent, kicsit macerás. Alapból ki az a szörnyeteg, aki utcai cipővel bemegy az ágyba? Másrészt elég esetlenül néz ki, ha a harisnyát leszeded magadról, majd újra visszaveszed a cipődet.

Objektum doboz

Az arcodon „landolhasson” a végén

Nyugi, nem arra gondoltunk, hogy ráugrik az arcodra, sokkal inkább arra, hogy a gumi belseje, a hasad vagy a hátad helyett inkább az arcodat venné célba, amikor befejezné az akciót. Nem vagy te céltábla, plusz, ha a szemedbe megy, elég kellemetlen, a hajból kimosni sem leányálom, ha beleragad.

Objektum doboz

Nyakatekert pózok

Olyan jógamestereket megszégyenítő megoldásokat várnának el, amelyek filmen lehet jól mutatnak, de a valóságban nagyon kényelmetlenek, sőt néha annyira túlbecsülik a hajlékonyságodat, hogy a fizika törvényeivel kéne dacolnod, hogy teljesítsd a kívánt testtartást.

Objektum doboz

A talpadat használd

A pasik nagyon hálásak, ha a kis fickójukhoz gyengéden közeledünk a szánkkal, vagy akár határozottan a kezünkbe vesszük az irányítást, szó szerint értve. Azonban akadnak olyanok, akik jobban preferálják, ha a lábadat használod, és majmokat megszégyenítő módon, a talpaddal simogatod a kobrájukat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.