Egyéb kategória

5 bizarr dolog, amit a pasik az ágyban kérnek

Egy jól működő kapcsolatban a felek már kitapasztalták egymás vágyait, és olyankor nagyon kevés kérés hangzik furcsán, ha elhangzik hempergés közben. Azonban a kezdeti fázisban sokszor megdöbbenve halljuk, hogy mitől korbácsolódna fel jobban a pasik kedélye. Azt már mindenki döntse el maga, hogy eleget tesz-e ezeknek a szokatlanabb óhajoknak, vagy csak udvariasan eltereli mással a partnere a figyelmét. Egy biztos: van egy sejtésünk, hogy milyen videóknak és filmeknek a hatására támadnak az uraknak ilyen pompás ötletei.

vous - 2022.02.17.
5 bizarr dolog, amit a pasik az ágyban kérnek

Fogdosd magadat

Romantikázás közben nem szokatlan, ha valaki rásegít a saját maga gyönyörére, de amikor erre utasítják, esetleg látványosan markolgatnia kell a saját idomait, az lehet, hogy a pasi szemszögéből igen kívánatos látvány, de megcsinálni elég furcsa érzés, főleg, ha semmi kedved nem volt hozzá.

Objektum doboz

Ne vedd le a cipőt

Szinte át sem lépétek a küszöböt, de már egymásnak estetek, ilyenkor óhatatlan, ha fennmarad pár ruhadarab véletlenül, de külön megkérni a nőt, hogy a cipője maradjon fent, kicsit macerás. Alapból ki az a szörnyeteg, aki utcai cipővel bemegy az ágyba? Másrészt elég esetlenül néz ki, ha a harisnyát leszeded magadról, majd újra visszaveszed a cipődet.

Objektum doboz

Az arcodon „landolhasson” a végén

Nyugi, nem arra gondoltunk, hogy ráugrik az arcodra, sokkal inkább arra, hogy a gumi belseje, a hasad vagy a hátad helyett inkább az arcodat venné célba, amikor befejezné az akciót. Nem vagy te céltábla, plusz, ha a szemedbe megy, elég kellemetlen, a hajból kimosni sem leányálom, ha beleragad.

Objektum doboz

Nyakatekert pózok

Olyan jógamestereket megszégyenítő megoldásokat várnának el, amelyek filmen lehet jól mutatnak, de a valóságban nagyon kényelmetlenek, sőt néha annyira túlbecsülik a hajlékonyságodat, hogy a fizika törvényeivel kéne dacolnod, hogy teljesítsd a kívánt testtartást.

Objektum doboz

A talpadat használd

A pasik nagyon hálásak, ha a kis fickójukhoz gyengéden közeledünk a szánkkal, vagy akár határozottan a kezünkbe vesszük az irányítást, szó szerint értve. Azonban akadnak olyanok, akik jobban preferálják, ha a lábadat használod, és majmokat megszégyenítő módon, a talpaddal simogatod a kobrájukat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.