Egyéb kategória

Sztárok edzése: Mark Wahlberg kockás has tréning

Mark Wahlberg híres kockás hasáról, több filmben is bemutatta már szépen formált izomzatát. A CGI (Computer-Generated Imagery) technológia sokat tud segíteni a hollywoodi filmgyártásnak, de Marky Mark valódi csodahassal büszkélkedhet. Irigyelhetjük, de az ebbe fektetett komoly munkára nem mindenki képes. Nem magától nőnek oda azok az izmok, és most meg is nézhetjük hogy dolgozik ezen a sztár.

vous - 2021.08.26.
Sztárok edzése: Mark Wahlberg kockás has tréning

Kiemelnénk a Kettlebel és TRX eszközzel végrehajtott gyakorlatokat, mert ezek otthon is könnyen tárolható, kis befektetéssel használható sporteszközök, és nagyon hatásosak. Ajánljuk mindenkinek a használatukat mert ezek  sokoldalúak, és kardió gyakorlatokra is tökéletesek. A különösen fontos keresztedzéseknek számító CORE tréningek elengedhetetlen részét képezik a használatuk.

Nézzétek meg mi a titka Mark Wahlberg izomzatának, és próbáljátok követni példamutató edzéseit.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!