Egyéb kategória

Stresszoldó ételek és italok

Ti is hajlamosak vagytok bestresszelni a nagy nyári rohanás közepette? Ez nem meglepő hiszen a hatalmas tömeg és a hőség hajlamos kiborítani az embert. Hoztunk nektek néhány ételt és italt, amely segíthet ,hogy kicsit jobban érezzétek magatokat a bőrötökben.
 

vous - 2019.07.07.
Stresszoldó ételek és italok

1. Magnézium

A magnézium hiány hatalmas stressz faktort jelent és hamar elveszíthetitek a türelmeteket, de semmi para, ugyanis jó néhány étel tartalmaz magnéziumot, mint például az olajos magvak és a gabona félék.

magvak mandula

magvak mandula
Forrás:
Unsplash

2. Endorfin

Az endorfint hétköznapi nevén a "boldogság hormont", igencsak könnyen felszabadíthatjátok némi egészséges étcsokoládé elfogyasztásával, higyjétek el azonnal jobb kedvre derültök majd. 

Minőség csokoládé

Minőség csokoládé
Forrás:
Depositphotos

3. B-vitamin

A tejben rengeteg B-vitamin található, amely hozzájárul a szervezetetek természetes normál mükődéséhez és még a vércukorszinteteket is stabilizálhatja.

tej

tej
Forrás:
Depositphotos

4. Koffein

Ezt természetesen nem kell túlzásba vinni, de egy könnyed és finom zöld tea elfogyasztása minimalizálhatja a stresszt és a benne található koffein energizálhatja a testeteket, mindenképp érdemes kipróbálnotok.

zöld tea

zöld tea
Forrás:
Unsplash

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!