Egyéb kategória

Szavazzatok! Melyik a kedvenc retró édességetek?

A régi jó dolgokért kár szomorkodni, főleg, ha a régi jó dolgok még most is jelen vannak: retró édességeknek nevezzük őket. Beindult a nosztalgia! Vannak olyan retró édességek, amiket még ma is pukkanásig ennénk, és vannak, amiket már rég elfelednénk. Hoztunk ebből is, abból is! 

vous - 2017.04.11.
Szavazzatok! Melyik a kedvenc retró édességetek?

Téli fagyi

Parázs vita alakulhatott volna ki a téli fagyi kapcsán a szerkesztőségben, azonban egy kivétellel mindannyian egyetértettünk abban, hogy eme retró édesség inkább a „nem szeretem kategória”. A tömény vajas töltelék, amiben roppan a kristálycukor, a néha már fura ízű, kiszáradt tölcsér nem hozta meg az étvágyunk. Házilag készítve, egy kicsit felturbózva, viszont isteni!

Forrás:
Wikipedia

Krumplicukor 

Személy szerint nagyon kedvelem, természetes csak kis mennyiségben. 

Forrás:
Wikimedia
piskóta

Recept tesztelve! Itt az igazi menzás piskótakocka csokiöntettel

Amikor megtudtam, hogy a menza lesz a nap témája a VOUS-n, egyetlen étel villant fel a lelki szemeim előtt: a jó öreg piskótakocka csokiöntettel. Konkrétan nem ismerek olyan embert, aki kóstolta, és ne imádná. Az egyetlen, amiből sosem kaptunk repetát. Egészségesen táplálkozók nyugalmát megzavaró képsorok következnek.

Golyórágó 

Ó, igen! A rágó, aminek nagyjából 1 másodpercig volt íze, majd megkeményedett a szánkban, és már nem volt finom. Azért szerettük!

Forrás:
http://konyhalal.cafeblog.hu/

Zizi

Bármennyit, bármikor, bárhol! 

Forrás:
youtube/EatMyPie

Természetesen a felsorolásból nem maradhat ki a Dunakavics, Franciadrazsé, robbanócukorka, kakasnyalóka, cukoróra, cumisüvegben cukorkák, és még sorolhatnánk. Kihagytunk valmit? Írjátok meg! 

Szavazzatok! Melyik a kedvenc retró édességetek?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek